Benjamin Alexander jelentkezése a PD-be

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Subaru22b

Újonc
2025. 06. 27.
53
7
LS karakter
Benjamin Alexander

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: royalvodk/ROYAL​
2. Hogyan szólíthatunk? Royal/Ricsi​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 109 389​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ricsinek hívnak,14 éves és most megyek 9.-be.Egy kedves személyiség vagyok és beszédes.Sokat sportolok és több hobbim is van.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kedves személyiség vagyok,Barátságos és nem vagyok sokszor ideges.Sokat beszélek ezért nem mindenki kedvel,van olyan időszak amikor túl gondolok dolgokat.Van olyan időszak amikor hiperaktív vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Benjamin Alexander​
2. Születési helye, ideje: Los Angeles,Sho Memorial//2000.11.16​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzszászlós​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Köszönök majd be mutatkozom el mondom a nevemet a jelvényszámom és az indokot,hogy miért állítottam félre.Ezután el kérem a forgalmit,jogosítványt és a személyi igazolványt.Ezután le futtatom az MDC-ben.Ha tiszta akkor vissza megyek és meg kérem,hogy mutassa fel a kötelező felszerelést ha nála van akkor tovább engedem,ha nincs akkor csekket fogok írni és meg kérem,hogy pótolja,majd tovább engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség egy olyan rendvédemi szerv amely a közbiztonságot és a civileket a biztonságos közlekedésre kötelezze.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Az a különbség a kettő között,hogy a feljebb való az azt jelentei,hogy csak nagyobb rendfokozatban van de nem a főnököm.A közvetlen felettes az a főnök,ő ad parancsot és neki kell adnom jelentést.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezikpriusszal? Úgy mérlegelnék,hogy mi miatt állítottak elő.Ha súlyos vádak vannak akkor a legmagasabb pénz bírságot fogom adni.De ha együtt működik akkor kisebb enyhítést kaphat.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Benjamin Alexander a nevem,2000-ben születem.Honvédségben majd TEK.ben szolgálatbam voltam helikopteres egységben is.A honvédség keményebbé tett engem mivel elég nehéz kiképzések voltak.A parancsokat tiszteletben tartom.Egy tisztelet tudó személyiség vagyok és ha még a másik nem adja meg én akkor is megadom a tiszteletet.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? le húzódok az útról majd tovább üldözöm és be szólok a rádión,hogy rám lőttek majd a mellettem ülő kolléga rádiózik,hogy tűz parancs aktív.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Őrizetbe veszem a jármű tulajdonosát majd elő állítom.Majd rá kérdezek,hogy honnan vannak,ha nem válaszol rá vagy nem tudja akkor sima illegális kábítószer birtkolásáért fogom börtönbe zárni.​

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Lehel
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon _Fun_Fact ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dandártábornok]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.