Aurora Contreras [Pandor]

• Thread starter Thread starter Eriq
  • Start date Start date
  • Válaszok 18
  • Látta 212
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Eriq

Barangoló
2025. 03. 30.
88
96
LS karakter
Dashawn Javontez
LV Karakter
Maloon D Blackwell
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Zane Coraro
Panaszra tett személy InGame neve:
Aurora Contreras
Panasz oka, leírása, kifejtése:
RK (Nonrp), Csőcső, történt egy olyan eset, hogy én és a spanom Tyrone Lowe, odamentünk Aurora Contreras-hoz társalogni/hülülyni, ő nem annyira értékelte de mi folytattuk oké, ez ic ügy. Aztán addig hülyéskedtünk hogy Tec9et rántott elő, majd elkezdte lőni a fejem, nem sikerült megölnie, aztán a spanom lelőtte egy uzival, kilépett. Mi elindultunk, be is estünk a vizbe, meghaltunk, majd miután respawnoltunk a kórháznál azt látom hogy mindketten animba vagyunk verve Aurora Contrearas által. (Feltételezhetően) Mivel a log teljesmértékben érthetővé teszi a szitut ezért fel is töltöm nektek: (https://armin.kim/seepaste/Ygmw) Itt látható, hogy elővesz egy viperát majd durr minden csontomnak lőttek, ha ez nem lenne elég valamilyen utonmódon csináltam egy képet is. ( ) Nem láttam volna "(())"t hogy ő elővette akár teljesen véletlen és pont animba vagyunk, ha le ooc-zza akkor azt ugyebár nem igazán lehet pkra tenni de nem láttam ilyet, szerintem egyértelmű a szituáció, nem bírta elfogadni hogy vesztett, aztán inkább bosszút állt, plusz tudjuk hogy nem kedvel minket az előzőek miatt. Várom a bíráló admin válaszát.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Fent beküldtem őket.
Megjegyzés:
Nincs

• Haha
Reactions: akasmokey
Heló.
Tisztelt bíraló.

Folyamatos hergelésről, egyeránt IC-OOC volt szó. Többször is lelőtt az egyikőtök, az után mégis zaklattatok In Character amikor legális tevékenységben vettem részt mind ezt az éjszaka közepén, horgásztam.

Történt (()) az ütések után, nem volt szándékos. Mind a hárman, egy helyre spawnoltunk amikor letelt a halálidőnk. Azt hogy ti, hogyan haltatok meg én nem tudom. De irreális az is hogy kivégzitek egymást.

Egymásba voltunk buggolva, nem tudtam mozdulni. Ti AFK-oltatok nem adtatok helyet, de ami igaz hogy nem így kellett volna megoldani.

Illetve az hogy RK, nem történt meg. Animig fajult az ütés, nem öltelek meg szándékosan egyikőtök sem.

Amit csatoltál képet, konkrétan leír mindent. Én sajnos csak egy ilyet tudtam fényképezni, amit berakok alulra.

Szerintem ti sem jártatok el az éjszaka szabályosan, nem érzem jogosnak ezt a vádat karakterem ellen.

Attachments

• mta-screen_2025-08-18_07-50-09.png
    mta-screen_2025-08-18_07-50-09.png
    715.7 KB · Látta: 128
Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: vearri
Sziasztok a panaszt én fogom birálni, mivel csak erről kaptam bizonyitékot és csak azzal tudok foglalkozni hogy animba lettetek verve. Ha jól értem, azért verted őket animba mivel nem tudtál megmozdulne respawnál?

Heló.
Tisztelt bíraló.

Folyamatos hergelésről, egyeránt IC-OOC volt szó. Többször is lelőtt az egyikőtök, az után mégis zaklattatok In Character amikor legális tevékenységben vettem részt mind ezt az éjszaka közepén, horgásztam.

Történt (()) az ütések után, nem volt szándékos. Mind a hárman, egy helyre spawnoltunk amikor letelt a halálidőnk. Azt hogy ti, hogyan haltatok meg én nem tudom. De irreális az is hogy kivégzitek egymást.

Egymásba voltunk buggolva, nem tudtam mozdulni. Ti AFK-oltatok nem adtatok helyet, de ami igaz hogy nem így kellett volna megoldani.

Illetve az hogy RK, nem történt meg. Animig fajult az ütés, nem öltelek meg szándékosan egyikőtök sem.

Amit csatoltál képet, konkrétan leír mindent. Én sajnos csak egy ilyet tudtam fényképezni, amit berakok alulra.

Szerintem ti sem jártatok el az éjszaka szabályosan, nem érzem jogosnak ezt a vádat karakterem ellen.
Szia, nem elég indok hogy te be vagy buggolva, ezért VIPERÁVAL animba vered azt a két személyt akivel azelőtt láthatóan incidensetek volt, plusz elég megütnöd kézzel hogy mi alrébb essünk, avagy sprintelni és ugrani egyet. Nem reálisan jártál el, nem indok az, hogy "bebuggoltál."

Hergelés teljesmértékben ic ügy, ooc hergelésnek nemtudom mi számít neked, hogy odamegyünk beszélgetni, hülyülni, mert egy árva léleket nem találtunk sehol ami érthető is de téged igen. Plusz ha már erre kitértünk ezelőtt is vissza éltél azzal, hogy viperád van, rám kented, hogy össze törtem a kocsidat, miközben nem is, és ezzel az indokkal szerelőtelep előtt hármat rámcsaptál a viperával, aztán peca helynél Lowe-ra is hogy mindkét keze eltörjön, ami nem reális, odamennek hozzád társalogani majd te fél holtra vered őket mert nem tetszik a képük.

Megtehetted volna azt is, hogy akár elmész, nem csak mondogatod hogy menjünk el.

És ha itt járunk meg szeretném kérdezni, hogy úgymond veszekedés miatt miért rántottál tec9et, és kezdet el darálni a fejemet? Előtte drogoztunk és azért nem haltam meg, ez mentett meg, de a kérdésem továbbra is fennáll mert nem hiszem reálisnak.

Előtte a haverod Bianca Ramirez is DM-elt szerelőnél, de te kiálltál mellette hogy ez nem volt DM, aztán kapott egy DM Jailt is. Láthatóan nem vagy tisztában a szerver szbályzatával. Ezzel nem kötekedni akarok, csak az én meglátásom amire elég bizonyíték a fentebb leírt dolgok.

• Kedvelés
Reactions: vearri
Kontextus a következő volt azért kerültek animba mivel egymásra spawnoltunk és nem tudtam szabadulni, megmozdulni.
Nem mértem fel a súlyát az ütésnek, nem az volt a célom, hogy animba kerüljön akárki ezzel nem kerültem volna előnyösebb helyzetbe.
Ők afkoltak több mint húsz perce, a képemen is láthatóan. Próbáltam kiugrani, nem sikerült.
Ez nem alapozható az RK-ra.

A képet amit csatolt, különesen látszik a megnyilvánulásuk OOC chaten. Ebben a logban az előzmények, órákkal ezelőtt történtek kiolvasható. Ez után, hogy elküldtem őket, ismét megtaláltak a város másik felében San Fieroban.

Ne vezesd félre a bírálót, ha a beküldött /log/-ot átolvasod, a te szavaid ütik a tényeket.

Ez már a halálidő letöltése előtti log, említett San Fieroban.

Én ezt nem is fokoznám tovább, várom a bíráló döntését.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Eriq és vearri
Hát ez az összebugolas eléggé gyenge kifogás, csak egy space lenyomas az egész. Meg te mire fel ütsz minket animba, főleg viperával csak úgy korház előtt. A log amit küldtél az meg ic ügy akkor szólok be amikor akarok, annak akinek akarok. Lelettél lőve mivel előrántottad a fegyvert, nagyon morci lettél újraéledtél velünk együtt kórháznál elmondásod szerint, hozzá teszem lehetetlen, mivel mi kb 5-6-7 percre rá haltunk meg. Szóval teljesen egyértelmű a szitu, ideges lettél amiért lelettél lőve, vissza jöttél és animba vertél minket.
Szép estét.

• Imádom
Reactions: Eriq
Kontextus a következő volt azért kerültek animba mivel egymásra spawnoltunk és nem tudtam szabadulni, megmozdulni.
Nem mértem fel a súlyát az ütésnek, nem az volt a célom, hogy animba kerüljön akárki ezzel nem kerültem volna előnyösebb helyzetbe.
Ők afkoltak több mint húsz perce, a képemen is láthatóan. Próbáltam kiugrani, nem sikerült.

A képet amit csatolt, különesen látszik a megnyilvánulásuk OOC chaten. Ebben a logban az előzmények, órákkal ezelőtt történtek kiolvasható. Ez után, hogy elküldtem őket, ismét megtaláltak a város másik felében San Fieroban.

Ne vezesd félre a bírálót, ha a beküldött /log/-ot átolvasod, a te szavaid ütik a tényeket.

Nem vagyok hülye, van nekem is viperám, és előbb minden csontod eltörik és utána kb 5-6 ütésre kerülsz animba, nem most jöttem(ünk) le a plafonról, és nem kell folyamatosan hülyének nézni az embert mert senkinek sem lesz jó.

• Haha

Elnézést a duplahozzászólásért. De nem látok itt OOC Hergelést, csak ic hülyéskedést ami nem ütközik szabálysértésbe. Lehet én vagyok hülye, de nem látok ooc hergelést.

Lenne még annyi hozzáfűzni valóm, hogy CSAK akkor törnek el a csontjaid, ha közvetlenül előről ütöd az illetőt, mert akkor benyomódik egy anim amivel lehajol és hátrasétál a karakter, majd törnek a csontok. Ez csak egy állítás, nekem így szokott csak működni. Viszont jó lenne ha mutatnál egy értelmes kézenfogható bizonyítékot is, például egy klippet ahol látszik, hogy nem bírtál mozogni, mennyit csaptál ránk, stb stb. Amit te állítasz rólunk szimplán mentegetőzés, hogy ne csak te kapj büntetést de ezt lehet csak én látom így, nem akarok ítélkezni sem de szerintem így van.

És szerintem hergelésre nem az a válasz hogy animba vered őket a kórháznál, hanem az, hogy pkt nyiss.

Csak a bíráló admin válaszát várom innentől.

• Haha
Több sebből is vérzik ez az ügy, 19:30-kor jó nektek ezt discordon átbeszélni?

• Kedvelés
Reactions: koko34
Én nem érzem azt annyira, leírtam fentebb a véleményem, és beküldtem a logjaimat.

Ha valamire még kiváncsi vagy, hogy segíthessek döntésedben a discord profilom.

asmokey420

Leírtam mindent pontról pontra ami szerintem úgy volt, nem érzem szükségesnek a voiceot.

Te részedre igazából csak annyit tudok mondani hogy mindenféleképpen jár a Nonrp. Stilúst szeretném átbeszélni, hogy mi is volt az ami téged sértett.

• Kedvelés
Reactions: koko34
Te részedre igazából csak annyit tudok mondani hogy mindenféleképpen jár a Nonrp. Stilúst szeretném átbeszélni, hogy mi is volt az ami téged sértett.
Ki kap nonrpt?

Az én stílusomat szeretnéd átbeszélni? Nem inkább az övéjüket, ami látható a beküldött képén, amit csatolt az OOC chaten.
Elmondtam, kihangsúlyoztam hogy nem volt szándékos. Script által buggoltunk mindhárman egymásba az éledéskor, nem tudtam kijönni másképp de nem az volt a cél hogy animba kerüljenek. Hanem hogy kijussak onnan. Ezt leírtam többször is, nem más véleményen vagyok.

Ő, ők igazából egész időalatt félre próbáltak téged vezetni, hol ott nem igaz az amit állítanak. Ennél többet nem tudok neked mondani, olvasd át mégegyszer a beküldött logjaimat.

• Haha
Reactions: Eriq
Az én stílusomat szeretnéd átbeszélni? Nem inkább az övéjüket, ami látható a beküldött képén, amit csatolt az OOC chaten.
Elmondtam, kihangsúlyoztam hogy nem volt szándékos. Script által buggoltunk mindhárman egymásba az éledéskor, nem tudtam kijönni másképp de nem az volt a cél hogy animba kerüljenek. Hanem hogy kijussak onnan. Ezt leírtam többször is, nem más véleményen vagyok.

Ő, ők igazából egész időalatt félre próbáltak téged vezetni, hol ott nem igaz az amit állítanak. Ennél többet nem tudok neked mondani, olvasd át mégegyszer a beküldött logjaimat.
Te állítasz olyanokat amik nem igazak, meg vétózod az admin döntését hogy jól jöjjél ki az ügyből..

• Haha

Nem nem a te stilusod, reszedről nonrp történt. Ha egybe vagytok buggolva ha nem, nem az a megoldás hogy animba versz mindenkit. És láttam mit irtál discordon, annak a fogalmát hogy animig ic ügy eléggé félre értelmezed.
Ooc stilúst ma munka után megnézem, volt e ilyen logokat alaposan át tekintem, este pedig bírálom és zárom a pkt.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Eriq
Sziasztok, megérkeztem a birálattal!
Vázolom a szankciókat, első szankció a nonrp-90 perc Aurora Contreras fogja kapni!
És egy enyhe ooc stilús történt Zane Coraro részéről ő 60 percet fog kapni.
panasz részben jogos, zárom

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.