- 2025. 03. 30.
- 88
- 96
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
Panasztevő InGame neve:
► Zane Coraro ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Aurora Contreras ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► RK (Nonrp), Csőcső, történt egy olyan eset, hogy én és a spanom Tyrone Lowe, odamentünk Aurora Contreras-hoz társalogni/hülülyni, ő nem annyira értékelte de mi folytattuk oké, ez ic ügy. Aztán addig hülyéskedtünk hogy Tec9et rántott elő, majd elkezdte lőni a fejem, nem sikerült megölnie, aztán a spanom lelőtte egy uzival, kilépett. Mi elindultunk, be is estünk a vizbe, meghaltunk, majd miután respawnoltunk a kórháznál azt látom hogy mindketten animba vagyunk verve Aurora Contrearas által. (Feltételezhetően) Mivel a log teljesmértékben érthetővé teszi a szitut ezért fel is töltöm nektek: (https://armin.kim/seepaste/Ygmw) Itt látható, hogy elővesz egy viperát majd durr minden csontomnak lőttek, ha ez nem lenne elég valamilyen utonmódon csináltam egy képet is. ( ) Nem láttam volna "(())"t hogy ő elővette akár teljesen véletlen és pont animba vagyunk, ha le ooc-zza akkor azt ugyebár nem igazán lehet pkra tenni de nem láttam ilyet, szerintem egyértelmű a szituáció, nem bírta elfogadni hogy vesztett, aztán inkább bosszút állt, plusz tudjuk hogy nem kedvel minket az előzőek miatt. Várom a bíráló admin válaszát. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Fent beküldtem őket. ◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄
.png)
.png)
.png)
.png)