Amir Santos-Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

martonos

Újonc
2025. 06. 01.
50
23
LS karakter
Aleksei Vornik
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Amir Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rendőrként egy autó tetején táncoltam.Ez egy IC helyzet része volt,amiben többen is belefolytunk,szórakozásként.Nem volt szándékomban a rendőr karakteremet lejáratni,elvitt a hangulat. Több játékos is csinálta,mégis csak engem büntettek,ami szerintem eléggé aránytalan.Sokszor előfordul,hogy a rendőrök viccelődnek egymással vagy a civil szituációval,én is ezt szerettem volna rp-sen kijátszani.A verekedésnél nem avatkoztam közbe,mert rendőrként mérlegeltem a helyzetet,több illegáll frakicó volt jelen,ic szempontból nem lett volna életszerü,ha egyedül nekimegyek,ehelyett a karakterem inkább figyelte volna a helyzetet,és reálisan erősitést hivott volna,hiszen a való életben is igy járna el egy rendőr.Ez nem szabálykerülés volt,hanem hiteles szerepjáték.Az egyik játékos a karakterével meleg rp-t játszott,amire az én karakterem előitéletesen reagált,hogy ott ,egy buzi,. Fontos hangsúllyozni,hogy teljesen ic sértés volt,mivel ő azt mondta,hogy én nem tudok eljárni helyesen,kizárólag a szerepjáték része volt. Kicsit érdekes számomra,hogy kedves Csuhytól csak én kaptam jailt,szerintem az autó tetején táncolgatás nonrp,szerintem csuhy nem helyesen járt el,hogy csak én kaptam jailt,amikor nem csak én táncoltam az autó tetején. Kérdezem én,mit érek egymagam full illegáll ellen? Kicsit számomra nonrp,hogy autón táncoltunk ezt bevallom,de kérdezem én,akkor miért csak engem rakott be? a videón látszódik,hogy nem csak én táncoltam az autó tetején,de csak én kötöttem ki jailben,érdekes..Szerintem,teljesen ic ügy az egész,ic panaszt kellett volna tennie fellettesnél,nem jailel elintézni. Érdekes,ott volt a Dennis is,illetve a Thomas is,ők nem szóltak semmit,erre te jailbe raksz..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/Q163
◄Megjegyzés:

Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
Szia. Számomra nem az autó tetején táncolás volt a legnagyobb "szereptévesztésed" hanem ahogy megnyilvánultál, egy meleg rp-t folytató karakterrel szemben.
Sajnos videóval nem tudom alátámasztani, de nem volt rengeteg illegálos a helyszínen (akkor még biztos nem ).
Többen jeleztük neked, hogy baseball ütővel ütnek egy személyt, de te ezt figyelmen kívül hagytad és csak IC káromkodtál.
Nem volt sem erősítés kérés, sem rádiózás az esetről!
Majd miután megjelent egy autó zenével, te egyből felugrottál a tetejére és táncolni kezdtél (Még mindig rendőrként), ezután rengetegen lettünk hirtelen a helyszínen, több rendőr megjelent, akik közül néhányan szerették volna leállítani ezt az eseményt.A rendőrök lesokkoltak több embert aki az autó tetején táncolt, köztük téged is(videó elején látszik a fejed felett ) de te ezzel mit sem foglalkozva, nyomtad tovább a táncolást.

Ezek tevékenységek összessége, ahogy a helyszínen is írtam. Nem a NONRP-t meríti ki, hanem a szereptévesztést. Hiszen a rendőrnek a Rend fenntartása és a példamutatás az egyik legfontosabb feladata.

A logomat küldöm a bírálónak amiben látszik, hogy nem csak annyi volt a megjegyzésed, hogy "egy buzi".
Illetve, látszódik az egész ügyintézés, nem csupán egy "apró" részlet.

Várom a bíráló válaszát.

• Kedvelés
Reactions: ashagrey
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - William [100 Büntetőpont]
Szia!

Ott voltam én is ennél az esetnél, ezáltal én is hozzá tudok tenni egy keveset ehhez az ügyhöz.

Röviden: Egy meleget játszó személyt elkezdtek inzultálni, baseball ütővel ütögették. Mi oda szóltunk a jelen lévő rendvédelmi szerveknek hogy intézkedjenek legyenek szívesek. Ezek után te is csak bele kötöttél a meleg személybe, ahelyett hogy a munkakörödnek megfelelően cselekedtél volna.

Első, és legfontosabb hogy rendőrként nem igazán illik a munkakörhöz az alpári viselkedés, de tegyük fel ez a szereped része.
Második, rajtad kívül 3 vagy 4 rendvédelmis tag volt jelen, nem voltál egyedül a szituációban.
Harmadik, nem indok hogy több volt az illegálos körülötted, hiszen alapból forgalmas helyen voltál, nem tehetnek veled semmit ami a szabályba ütközik, nekem csak úgy tűnik hogy nem szeretsz veszteni. Mi lett volna ha le darálnak? - Egyszerűen admin ügy, nem darálhatnak ott ok nélkül azért mert rá szólsz valakire.
Negyedik, kissé furcsának érzem hogy ekkora áldozat szerepbe helyezed magad, hogy csak te kaptál szankciót. A többi rendvédelmis személy nem táncolgatott a kocsin, az egyik le is sokkolt titeket hogy fejezzétek be, egy másik pedig elkezdett igazoltatni mindenkit, tehát helyesen jártak el. Te cseppentél bele ebbe az alacsony erőfeszítésű "rp"-be (nem nevezném rpnek ezt a fajta trollkodást) és rendőrként nem így kellett volna eljárnod. Ha te szolgálatban, felszerelésben ott vagy nem az a dolgod hogy mások identitásába bele köss, nem civil személyként vagy jelen.

Szia. Számomra nem az autó tetején táncolás volt a legnagyobb "szereptévesztésed" hanem ahogy megnyilvánultál, egy meleg rp-t folytató karakterrel szemben.
Sajnos videóval nem tudom alátámasztani, de nem volt rengeteg illegálos a helyszínen (akkor még biztos nem ).
Többen jeleztük neked, hogy baseball ütővel ütnek egy személyt, de te ezt figyelmen kívül hagytad és csak IC káromkodtál.
Nem volt sem erősítés kérés, sem rádiózás az esetről!
Majd miután megjelent egy autó zenével, te egyből felugrottál a tetejére és táncolni kezdtél (Még mindig rendőrként), ezután rengetegen lettünk hirtelen a helyszínen, több rendőr megjelent, akik közül néhányan szerették volna leállítani ezt az eseményt.A rendőrök lesokkoltak több embert aki az autó tetején táncolt, köztük téged is(videó elején látszik a fejed felett ) de te ezzel mit sem foglalkozva, nyomtad tovább a táncolást.

Ezek tevékenységek összessége, ahogy a helyszínen is írtam. Nem a NONRP-t meríti ki, hanem a szereptévesztést. Hiszen a rendőrnek a Rend fenntartása és a példamutatás az egyik legfontosabb feladata.

A logomat küldöm a bírálónak amiben látszik, hogy nem csak annyi volt a megjegyzésed, hogy "egy buzi".
Illetve, látszódik az egész ügyintézés, nem csupán egy "apró" részlet.

Várom a bíráló válaszát.
Szerintem szereptévesztésnek túlzás,szereptévesztéshez pl drogoznom kellett volna rendőrként..videón is látszódik hogy ott állt egy tekes is illetve több rendőr is akik megtudták volna akadályozni a helyzetet. Szerintem akkor is ez egy ic ügy,ic-n keresztül kellett volna panaszt tenned felettesnél nem jailel megoldani. Ahogy fent emlitettem,ott volt a Dennis is illetve a Thomas,ha ők nem szóltak ezért akkor nem értem. Lehet,hogy ők is tudták hogy ic kellett volna panaszt tenned nem jailbe raknod

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megérkeztem a bírálattal. Beszéltem mindkét féllel, meghallgattam mindenki állás pontját, ki térnék pár dologra.
Az hogy a Rendőr táncolt azt még nem is mondható szereptévesztésnek. Viszont az hogy trágár szavakkal mocskolta és szidta az embereket és hogy baseball ütővel verték egymást össze vissza és a rendőr figyelmen kivül hagyta csak szórakozott az már mondható annak. Admin jogosan adta a szankciódat!
Van egy másik oldala is amit én vettem észre hogy az admin dutyn kívül intézte el az adminügyet, csak magához getelt irt és be rakott, ebben hibázott de beszéltem már vele hogy legközelebb ha már saját ügyet intéz legyen dutyba.
Panasz szankció része jogtalan.
Csuhy keress fel a mai nap folyamán.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.