- 2025. 06. 01.
- 50
- 23
- LS karakter
- Aleksei Vornik
Panasztevő InGame neve:
► Amir Santos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Csuhy ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Rendőrként egy autó tetején táncoltam.Ez egy IC helyzet része volt,amiben többen is belefolytunk,szórakozásként.Nem volt szándékomban a rendőr karakteremet lejáratni,elvitt a hangulat. Több játékos is csinálta,mégis csak engem büntettek,ami szerintem eléggé aránytalan.Sokszor előfordul,hogy a rendőrök viccelődnek egymással vagy a civil szituációval,én is ezt szerettem volna rp-sen kijátszani.A verekedésnél nem avatkoztam közbe,mert rendőrként mérlegeltem a helyzetet,több illegáll frakicó volt jelen,ic szempontból nem lett volna életszerü,ha egyedül nekimegyek,ehelyett a karakterem inkább figyelte volna a helyzetet,és reálisan erősitést hivott volna,hiszen a való életben is igy járna el egy rendőr.Ez nem szabálykerülés volt,hanem hiteles szerepjáték.Az egyik játékos a karakterével meleg rp-t játszott,amire az én karakterem előitéletesen reagált,hogy ott ,egy buzi,. Fontos hangsúllyozni,hogy teljesen ic sértés volt,mivel ő azt mondta,hogy én nem tudok eljárni helyesen,kizárólag a szerepjáték része volt. Kicsit érdekes számomra,hogy kedves Csuhytól csak én kaptam jailt,szerintem az autó tetején táncolgatás nonrp,szerintem csuhy nem helyesen járt el,hogy csak én kaptam jailt,amikor nem csak én táncoltam az autó tetején. Kérdezem én,mit érek egymagam full illegáll ellen? Kicsit számomra nonrp,hogy autón táncoltunk ezt bevallom,de kérdezem én,akkor miért csak engem rakott be? a videón látszódik,hogy nem csak én táncoltam az autó tetején,de csak én kötöttem ki jailben,érdekes..Szerintem,teljesen ic ügy az egész,ic panaszt kellett volna tennie fellettesnél,nem jailel elintézni. Érdekes,ott volt a Dennis is,illetve a Thomas is,ők nem szóltak semmit,erre te jailbe raksz.. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
SeeMTA - SeePaste
Untitled - Copy - Copy - Clipped with Medal.tv
Watch Untitled - Copy - Copy by Csuhy and millions of other Grand Theft Auto: San Andreas videos on Medal. Tags: #grandtheftautosanandreas
► Előre is köszönöm. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)