- 2025. 10. 19.
- 16
- 14
- LS karakter
- Clyde_Freeman
Panasztevő InGame neve:
► Albert Roland ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Kevin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hello mindenki , végtelen AJ , mert szerinted nem alkalmas a nevem. Ezzel egyáltalán nem értek eggyet. Rengeteg adminnal beszéltem, kértem segitséget amióta játszom. Senkinek nem volt problémája a nevemmel.Sőt tovább megyek, aki ismeri a nevek eredetét nagyjából az tudja, hogy sem a Roland sem az Albert nem magyar név! Van keveredés, vesznek át más nemzetiségek neveket. Sajnálom de ez egy admintól szerintem elfogadhatatlan, mert 2 perc alatt meg lehet nézni, ha már beleáll. Mind a két név Germán eredetü. Szóval nem, nem értek eggyet ezzel. Azt mondta nem hajlandó "vitázni", és ha játszani akarok kérjek névváltást. De miért is ? Mert szerinte ez magyar név? Ami kész tény ,hogy nem igy van. Mert ismer valakit aki Roland nevezetü és magyar? Tisztelettel elnézést..de akkor ez itt a vita megfelelő helye, hogy tisztázzuk. Bizom benne hogy igazságos döntés születik. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► Szivesen megbeszéltem volna veled is, de amint látszik sajnos nem voltál hajlandó erre. Ezért döntöttem úgy , hogy ide hozom az ügyet.Nem azért, hogy kiszúrjak veled.
A nevem szeretném megtartani. Mindig ez volt, sehol nem volt vele probléma, köszönöm. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)