Albert Roland =) Kevin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 10. 19.
16
14
LS karakter
Clyde_Freeman
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Albert Roland
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hello mindenki , végtelen AJ , mert szerinted nem alkalmas a nevem. Ezzel egyáltalán nem értek eggyet. Rengeteg adminnal beszéltem, kértem segitséget amióta játszom. Senkinek nem volt problémája a nevemmel.Sőt tovább megyek, aki ismeri a nevek eredetét nagyjából az tudja, hogy sem a Roland sem az Albert nem magyar név! Van keveredés, vesznek át más nemzetiségek neveket. Sajnálom de ez egy admintól szerintem elfogadhatatlan, mert 2 perc alatt meg lehet nézni, ha már beleáll. Mind a két név Germán eredetü. Szóval nem, nem értek eggyet ezzel. Azt mondta nem hajlandó "vitázni", és ha játszani akarok kérjek névváltást. De miért is ? Mert szerinte ez magyar név? Ami kész tény ,hogy nem igy van. Mert ismer valakit aki Roland nevezetü és magyar? Tisztelettel elnézést..de akkor ez itt a vita megfelelő helye, hogy tisztázzuk. Bizom benne hogy igazságos döntés születik.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
KKbYOh1.jpeg

A0CXRXE.jpeg

Megjegyzés:

Szivesen megbeszéltem volna veled is, de amint látszik sajnos nem voltál hajlandó erre. Ezért döntöttem úgy , hogy ide hozom az ügyet.Nem azért, hogy kiszúrjak veled.
A nevem szeretném megtartani. Mindig ez volt, sehol nem volt vele probléma, köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom Kevin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Tiszteletem! Nem csak nekem volt problémás a neved, hanem más adminnak (illetve a Managernek) is szemet szúrt, csupán én osztottam ki a szankciót. A neved valóban germán eredetű, viszont ettől függetlenül magyarosítva lett, és mivel a fordítása úgymond „CTRL+C, CTRL+V” módon történt, ezért a szerveren nem elfogadható, mivel ez szabályzatba ütközik.
- Nincs több hozzáfűznivalóm, várom Jack bírálatát.

Szerintem ez valójában nem ütközik semmilyen szabályzatba. A név egyáltalán nem lett magyarositva az eredeti állapotában van.

A „magyarosítás” egy név esetében azt jelenti, hogy egy idegen (nem magyar eredetű vagy alakú) nevet magyar nyelvi formára alakítanak – vagyis a kiejtéshez, helyesiráshoz vagy kulturális közeghez igazitják.

Például: Johann Schmidt → János Kovács .Ez egy magyarositott név..

Szerintem valószerütlen mert ha valaki odáig eljut ,hogy egy játékos nevével foglalkozik. Arra jut ,hogy gond van vele nem fog elmenni mellette elég gyorsan be lehet irni azt a parancsot.
Az állitásod miszerint a név magyarositva lett egyértelmüen valótlan állitás.. Az Albert és a Roland mai napig német. Managerekre hivatkozol akkor ha hivatkozol valakire érdemes lenne név szerint. Mert ez úgy tünik ,hogy csak azért tetted , hogy erősitse az álláspontodat.Ami szerintem nem korrekt egy játékossal szemben akinek nincsenek rangjai meg "hatalma" mint neked elnézést.

Utoljára szerkesztve:
Valóban helytelenül írtam, a neved nem lett magyarosítva. Viszont ezt a nevet pontosan így használják a magyar nyelvben is, ezért nem lehet ez a neved. Nincs értelme ezen vitatkoznunk, majd a bíráló admin eldönti, hogy játszhatsz-e ezzel a névvel vagy sem.Az utolsó pontot meg nem értem amiatt mert megemlítettem hogy a managernek is szemet szúrt és ezt leírtam ide viszont nem írtam le a manager nevet miért lenne unfair? Az adminok nevét se említettem meg mivel nem 2 emberről van szó.

Szóval most beismerted, nem lett magyarositva ebből következik ,hogy nem magyar név.. Világszerte használják más nemzetiségek neveit különböző országokban. Mivel ebben nincsen semmi törvénybe ütköző általában. Megértem azt is ,hogy mindenki a saját szemüvegén keresztül látja a világot.. "A neved valóban germán eredetű, viszont ettől függetlenül magyarosítva lett, és mivel a fordítása úgymond „CTRL+C, CTRL+V” módon történt." de ez a kijelentésed hagy maga után némi kivetnivalót mert pontosan önmagadnak mondtál ellen. Hidd el a nevek honositása nem CTRL+C, CTRL+V” módon történik.. Tetted ezt úgy admin ként ,hogy ezekszerint még 2 percet sem szántál rá ,hogy utánnanézz a dolognak pedig ez a panasz rád érkezett.Talán arra számitassz ,hogy majd úgy is az lesz a válasz ,hogy " Az admin nem tévedett" ezért nem érezted szükségesnek ,hogy minimalisan utánnanézz.. Azért emlitettem meg mert te ezt úgy állitottad be mindtha az egéssz admin team hozzá járult volna ehhez. Eggyetértett volna veled azzal , hogy problémás a nevem. Sőt Managert emlitettél ami nagyobb tisztség mint azé aki itéletet fog hozni az ügyben. Ennek kicsit manipuláció izé van. Szóval igen mivel itt a panasz rád érkezett és hivatkoztál valakire igenis köteles lennél azt név szerint emliteni. Mert amit látok az az ,hogy nagy szavakat használsz annak érdekében ,hogy erősitsd az álláspontodat.Ez magyarúl manipuláció. Szerintem felkészültségre lenne szükség utánajárásnak főleg egy admintól ha panasz érkezik. Ahelyett ,hogy háritja a felelősséget. Tisztelettel..

Szóval most beismerted, nem lett magyarositva ebből következik ,hogy nem magyar név.. Világszerte használják más nemzetiségek neveit különböző országokban. Mivel ebben nincsen semmi törvénybe ütköző általában. Megértem azt is ,hogy mindenki a saját szemüvegén keresztül látja a világot.. "A neved valóban germán eredetű, viszont ettől függetlenül magyarosítva lett, és mivel a fordítása úgymond „CTRL+C, CTRL+V” módon történt." de ez a kijelentésed hagy maga után némi kivetnivalót mert pontosan önmagadnak mondtál ellen. Hidd el a nevek honositása nem CTRL+C, CTRL+V” módon történik.. Tetted ezt úgy admin ként ,hogy ezekszerint még 2 percet sem szántál rá ,hogy utánnanézz a dolognak pedig ez a panasz rád érkezett.Talán arra számitassz ,hogy majd úgy is az lesz a válasz ,hogy " Az admin nem tévedett" ezért nem érezted szükségesnek ,hogy minimalisan utánnanézz.. Azért emlitettem meg mert te ezt úgy állitottad be mindtha az egéssz admin team hozzá járult volna ehhez. Eggyetértett volna veled azzal , hogy problémás a nevem. Sőt Managert emlitettél ami nagyobb tisztség mint azé aki itéletet fog hozni az ügyben. Ennek kicsit manipuláció izé van. Szóval igen mivel itt a panasz rád érkezett és hivatkoztál valakire igenis köteles lennél azt név szerint emliteni. Mert amit látok az az ,hogy nagy szavakat használsz annak érdekében ,hogy erősitsd az álláspontodat.Ez magyarúl manipuláció. Szerintem felkészültségre lenne szükség utánajárásnak főleg egy admintól ha panasz érkezik. Ahelyett ,hogy háritja a felelősséget. Tisztelettel..
A lényeget nem sikerült megragadni, mivel fix így használják ezt a nevet a magyar nyelvben is ezért nem használhatód ezt a nevet.

Utoljára szerkesztve:
Félig meddig honosítva lett mivel az eredeti germán Roland -> Hruodland majd később a Franciák által lett Hroudland-ból Roland, Albert -> Adalbert/Alberht itt meg később a németek használták Albert ként, hivatalosan a Roland és az Albert honosított név ;)

Félig meddig honosítva lett mivel az eredeti germán Roland -> Hruodland majd később a Franciák által lett Hroudland-ból Roland, Albert -> Adalbert/Alberht itt meg később a németek használták Albert ként, hivatalosan a Roland és az Albert honosított név ;)
Haladunk
1"A neved valóban germán eredetű, viszont ettől függetlenül magyarosítva lett, és mivel a fordítása úgymond „CTRL+C, CTRL+V” módon történt,ezért a szerveren nem elfogadható, mivel ez szabályzatba ütközik."
2"Valóban helytelenül írtam, a neved nem lett magyarosítva."
3"Félig meddig honosítva lett mivel az eredeti germán Roland ->"
Nem szoktad visszaolvasni neharagudj az előző üzeneteid ? folyamatosan ellentmondassz saját magadnak.. Tisztelettel..
Az én nevem nem Hruodland, Hroudland és nem is Adalbert/Alberht tehát te már ott tartassz hogy a Franciák hogyan vették át ami tárgytalan a vitánkat nézve.. Az én nevem még mindig Albert Roland és teljes mertekben német név ezt te is elismerted többször. De csak azt folytatod ,hogy nem használhatom nem használhatom de egy épkézláb alátámasztott érv nincs , hogy MIÉRT nem használhatom. Amiket leirtál ,hogy a franciáktól vették át a Németek.. oké rendben mi ezzel a probléma én csak erre vagyok kiváncsi? És ,hogy mitől lesz egy név idézem " félig meddig honositott". Továbbá nem nevezted meg azt akire hivatkoztál, talán segitene alátámasztani az igazad, nem?

Utoljára szerkesztve:
Azt még hozzá tenném. "Zyrax Voss" ha ez a te saját karakter neved lényegében ilyen név nem is létezik. A Voss ról azt találtam ,hogy TALÁN Germán eredetü. Ilyen név ,hogy Zyrax konkrétan nem létezik .. És az én nevemmel van a probléma?
Tehát a szerver szabályzata szerint Német nevet nem szabad használni, de kitalált nem létező neveket igen ? Ebben mi a realisztikus kéremszépen. Köszönöm. Ezek szerint nem nekem kellene abban az adminjailban lenni. Tisztelettel

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: tokaska
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Amennyi időt a panaszra fektettél annyi idő alatt nyugodtan tudtál volna írni egy névváltási kérelmet és ki vettek volna jailből.

Ez a név, hogy Albert Roland érdekes módon csak magyar embereket hoz be ha utána keresek. UCP-n kérj névváltást és ha megfelelő nevet adsz meg akkor elfogadják és kivesznek jailból

Panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Balint123 és Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.