Aida Christine --> Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Spyxv137

Újonc
2025. 03. 18.
13
6
LS karakter
Aida Christine
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Aida Christine
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen döntés. Bevitték az egyik alacsony rangú frakciótársunkat mint ahogy luci kifejezte, és őt nem szabadott volna kiszabadítanunk, ez az egész úgy kezdődött, hogy kaptunk a rádiót, hogy az egyik társunkat elkapták, majd utánna már a másikat kapták el, kaptuk a rádiót, hogy már a másikat is viszik, nem voltunk ott, bányásztunk egy másik alleaderrel, mivel én is egy alleader vagyok. Bányászunk majd kapjuk a hírt, egy másik kedves ALACSONY rangú frakciótársunktól, hogy elkapták a másik ALACSONY rangú frakciótársunkat, majd elindultunk hq-ra felvettünk fegyvereket, és elindultunk rendőrségre, mivel már ez is megvolt, hogy rendőrők viszik be. Ez után oda értünk rendőrségre, de a pd hamarabb ott volt, ezért helikopterrel leszálltam városháza elötti parkolóba, majd befutottam rendőrségre fegyverekkel, mivel még csak kihallgatták, elkezdtem ic ordibálni, majd az eggyik rendőr kijött, megöltem, nyitva hagyta az ajtót, majd befutottam, a hangokra felfutott a másik is, de animba lőtt, ooc chaten írta, hogy mit csinálunk, meg mi a helyzet, dm gyanu is volt meg minden, ebből a "dm ügyből" 150 perces NONRP jail lett. És most tartunk itt, lehet valamit kihagytam a logba minden benne van.
A frakciónak olyan tagjai is kapták a jailt akik ott se voltak...
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Marabito Carrasco játékost 150 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Vanessa S Costa játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Bruno Carmine Moretti játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Sofia Valentina Moretti játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Aida Christine játékost 150 percre.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszönöm, a választ várom! Tárgyalni nem fogok, csak a bíráló adminnal.

Utoljára szerkesztve:
Szervusz!

Ezen a ponton nincs miről vitát nyitni. Többször is jeleztem – két leader jelenlétében is, hogy elfogadhatatlan a PD HQ-n történő lövöldözés két alacsony rangú tagotok miatt, különösen úgy, hogy ezzel az egész frakciót veszélybe sodortátok.

Olyan nem létezik, hogy berohantok a PD-re és tüzet nyittok. Pontosan ezért van a túszejtés rendszere.

A döntés megszületett. A történtek alapján minden jelenlévő fegyveres megkapta a szankciót, valamint a frakció hibapont is kiosztásra került.

Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a PK-t én fogom bírálni holnapra átolvasok mindent és érkezek a pontos bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Szia, nem tudom, hogy milyen frakciót vezetsz nagyon nem is izgat, de te a mi frakciónkról semmit nem tudsz, nem tudod, hogy mik a szabályaink, mottóink, vagy, hogy kik vagyunk, lehet, hogy te illegál frakit vezetsz, és teljesen máshogy csinálod, de nem mindehol az van amit te csinálsz. Nem tudod, hogy épp kiért fogunk miért bemenni, mint ahogy ezt itt se tudtad, hogy miért mentünk be, nem tudod lehet éppen valami fontos dolgot tudott az emberünk akiért bementünk, te egyből az ooc részével voltál elfoglalva. Nem láttam erre kifejezettem szabálypontot, hogy tilos volna még is azt mondtad, hogy nem szabad, nem helyéhez való, 150perces jail. Majd reportban úgy fogalmaztad, hogy azok kapták akik bent voltak, de ezt se gondoltad át mivel a srácok admin ügyre voltak bent, meg én szóltam nekik, hogy segítsenek.

Amikor kiértem a DM-es reporthoz, minden érintett már a PD HQ-n tartózkodott, teljes fegyverzetben, így nem igazán értem, miről beszélünk. + Ki asayoztam egy RP- stoppot, ha addig nem voltak bent, akkor Stop után miért jönnek be, ha állításod szerint az adminügyre jöttek be.

Emellett semmilyen szempontból nem tekinthető reálisnak, hogy egy rendőrkapitányságra 5-en bementek, ahol akár több tucar rendőr, illetve további szervezetek tagjai is jelen lehetnek.

Elviekben te nem tárgyalsz, csak a bíráló adminnal. - Várjuk meg a döntését, hogy mit mond és majd kiderül minden, fölösleges ezen harcolnod.

Edit: Plusz eleve ti betortok a rendorsegre egy radiozas vegett minden elorp nelkul ezt is nonszensznek tartom. / Telefonos edit.

Utoljára szerkesztve:
Erre még mindig annyit tudok mondani, hogy nincs rá szabálypont, hogy nem lehet, nem véletlen mentem be. A vitát te szeretted volna, az előrp-t meg a többiek beszélték, azért szaladtam be, mert nem voltam ott így nem tudtam a tervet, de te még mindig azt hiszed, hogy tudsz mindent a frakciórol és azt hiszed, hogy egy rádiózás végett nem fognak betörni. A tárgyalást zárom.

Sziasztok többször átolvastam a PK-t és a logokat előre leszögezem a panaszkönyv Jogtalan az admin teljesen korrekten járt el ahogyan a szankció mértéke is teljesen élhető.
A problémák sora ott kezdődik hogy nem érzed mi a probléma azzal hogy 5 ember nekimegy egy Rendvédelmi HQnak az konkrétan tankönyvi példája a Non-RPnek. De ettől most kicsit vonatkoztassuk el magunkat én azt gondolom ha annyira fontos volt ezt az embert kimenekíteni egy PD HQról akkor a legelső rádiózástól számítva miért bányásztatok még vagy 10 percig tovább? Ha annyira komoly szituáció és annyira ki kell menteni miért írsz ilyeneket rádióban válasznak?
[2026-01-21 21:20:18] [Output] : [R1] Vanessa S Costa: Kb 6-7 ember.
[2026-01-21 21:20:24] [Output] : [R1] Aida Christine: SIX SEVEEEN.
Egyébként sok ilyen és hasonló dolog van a logjaidban.
Ugye itt van ez is.
[2026-01-21 21:29:08] [Output] : [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a jobb kezed!
[2026-01-21 21:29:08] [Output] : [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a bal kezed!
[2026-01-21 21:29:46] [Output] : *** [LOW] Aida Christine Lenyúl a rádiójához eszméletében, és ezt mondja bele:
[2026-01-21 21:29:50] [Output] : [R1] Aida Christine: Segítsetek!

Egyébként te a Non-RP szankciót akkor is megkaptad volna ezekre a mutatványokra azokkal együtt amiket nem mellékeltem most itt ha az egész meg se történt volna és csak a napi logodat néztem volna vissza.

Összegezve: A Non-RP megtörtént és mindenki megkapta a jogos szankcióját aminek a mértékében sem látok kivetnivalót. Önkényesen egy frakció nem írja felül a szerver szabályzatot mert van egy Illegális F3 alattuk és elkapták egy tagjukat.
Általános szabályok/fogalmak
NonRP - Nem RP-s cselekedet.
Példa: tilos olyan dolgot tenni a játéban amit a valóságban sem tennél meg
Az Adminisztrátor azoknak adott szankciót akik részt vettek az RP-n akár lőttek akár nem, részei voltak ennek az egésznek és azzal a szándékkal mentek oda hogy kimentsék társukat.
Kérlek hogy @Spyxv137 te és a Főleadered keressetek fel vagy ma vagy holnap Discordon ahogy fent leírtam a panaszkönyv jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.