- 2025. 03. 18.
- 13
- 6
- LS karakter
- Aida Christine
Panasztevő InGame neve:
► Aida Christine ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen döntés. Bevitték az egyik alacsony rangú frakciótársunkat mint ahogy luci kifejezte, és őt nem szabadott volna kiszabadítanunk, ez az egész úgy kezdődött, hogy kaptunk a rádiót, hogy az egyik társunkat elkapták, majd utánna már a másikat kapták el, kaptuk a rádiót, hogy már a másikat is viszik, nem voltunk ott, bányásztunk egy másik alleaderrel, mivel én is egy alleader vagyok. Bányászunk majd kapjuk a hírt, egy másik kedves ALACSONY rangú frakciótársunktól, hogy elkapták a másik ALACSONY rangú frakciótársunkat, majd elindultunk hq-ra felvettünk fegyvereket, és elindultunk rendőrségre, mivel már ez is megvolt, hogy rendőrők viszik be. Ez után oda értünk rendőrségre, de a pd hamarabb ott volt, ezért helikopterrel leszálltam városháza elötti parkolóba, majd befutottam rendőrségre fegyverekkel, mivel még csak kihallgatták, elkezdtem ic ordibálni, majd az eggyik rendőr kijött, megöltem, nyitva hagyta az ajtót, majd befutottam, a hangokra felfutott a másik is, de animba lőtt, ooc chaten írta, hogy mit csinálunk, meg mi a helyzet, dm gyanu is volt meg minden, ebből a "dm ügyből" 150 perces NONRP jail lett. És most tartunk itt, lehet valamit kihagytam a logba minden benne van.
A frakciónak olyan tagjai is kapták a jailt akik ott se voltak...
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Marabito Carrasco játékost 150 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Vanessa S Costa játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Bruno Carmine Moretti játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Sofia Valentina Moretti játékost 150 percre.
[AdminJail]: Admin 5 Luci bebörtönözte Aida Christine játékost 150 percre.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► Köszönöm, a választ várom! Tárgyalni nem fogok, csak a bíráló adminnal. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)