- 2024. 08. 06.
- 16
- 4
- LS karakter
- Raffaele Moretti
- LV Karakter
- nincs karakter létrehozva!
Panasztevő InGame neve:
► Raffaele Moretti ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► FunFact ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szia, kedves olvasó!
Nem is tudom, hol kezdjem. Nem nagyon szoktam már a szerveren játszani, amióta nem vezetek frakciót, viszont néha feljövök, mert egy jó kis szerver. Mentem, kocsikáztam a városban, majd megálltam a Déli szerelőnél, és betettem a kocsimat szerelni. Odamentem a többiekhez, akik a Déli előtt álltak.
Egyszer csak egy autós belerohant a társaságba. Mi ezen nevettünk, de hozzátettük, hogy nem azon nevetünk, hogy elütöttek 1-2 embert. Ezután el is jöttünk, és ment tovább az RP, én pedig tovább kocsikázgattam.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az admin elgetelt. Ezzel semmi gond nincs. Megkérdeztem az admint, hogy miért, illetve egy másik ember is kérdezte, hogy mit keresek itt, mert nem csináltam semmit. Majd az egyik illető küldött egy videót, és folyamatosan írogattak OOC-ben. Én is beírtam, mert tudtommal jogom van hozzá.
Ekkor az egyik ember olyat mondott, hogy „elege van belőlem” – pontosan már nem emlékszem, de a logokban látható lesz minden.
Szeretném kifejteni, mi volt a legnagyobb gondom ezzel az adminüggyel. Az, hogy az admin nem tiszteli a játékosokat, sőt engem sem. Kicsit úgy érzem, azt hiszi, ha megvan az admin1, akkor azt csinál, amit akar. Viszont én is ember vagyok, mint ő, és én is elértem ezt-azt a szerveren. Nem tudom tisztelni azt, aki engem sem tisztel.
Hogy lehet az, hogy egyből azt mondja, szankciót fog adni, ha továbbra is írok? Hozzáteszem, nem is írtam olyan sokat, viszont a többiek igen. Az admin abból csinált egy 30 perces ügyet, hogy elütöttek pár embert, mi pedig mellette nevettünk – de nem is azon.
Szóval ez nekem nagyon furcsa. Nem azzal van a bajom, hogy szankcionált, mert a 30 perc konkrétan semmi, hanem az admin stílusa nem tetszik. Csatolok pár képet és logot, amiben minden látható lesz.
Akár egy Discord beszélgetésre is felmegyek! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
SeeMTA - SeePaste
◄
Megjegyzés:
► Szeretném kiemelni, hogy nem a szankcióval van problémám, hiszen a 30 perc számomra nem jelentős. A gondom elsősorban az admin stílusával és hozzáállásával van, amit nem tartok megfelelőnek. ◄
.png)