Adminra való panasz!

• Thread starter Thread starter Arnold
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 133
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Arnold

Újonc
2024. 08. 06.
16
4
LS karakter
Raffaele Moretti
LV Karakter
nincs karakter létrehozva!
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Raffaele Moretti
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
FunFact
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szia, kedves olvasó!

Nem is tudom, hol kezdjem. Nem nagyon szoktam már a szerveren játszani, amióta nem vezetek frakciót, viszont néha feljövök, mert egy jó kis szerver. Mentem, kocsikáztam a városban, majd megálltam a Déli szerelőnél, és betettem a kocsimat szerelni. Odamentem a többiekhez, akik a Déli előtt álltak.

Egyszer csak egy autós belerohant a társaságba. Mi ezen nevettünk, de hozzátettük, hogy nem azon nevetünk, hogy elütöttek 1-2 embert. Ezután el is jöttünk, és ment tovább az RP, én pedig tovább kocsikázgattam.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az admin elgetelt. Ezzel semmi gond nincs. Megkérdeztem az admint, hogy miért, illetve egy másik ember is kérdezte, hogy mit keresek itt, mert nem csináltam semmit. Majd az egyik illető küldött egy videót, és folyamatosan írogattak OOC-ben. Én is beírtam, mert tudtommal jogom van hozzá.

Ekkor az egyik ember olyat mondott, hogy „elege van belőlem” – pontosan már nem emlékszem, de a logokban látható lesz minden.

Szeretném kifejteni, mi volt a legnagyobb gondom ezzel az adminüggyel. Az, hogy az admin nem tiszteli a játékosokat, sőt engem sem. Kicsit úgy érzem, azt hiszi, ha megvan az admin1, akkor azt csinál, amit akar. Viszont én is ember vagyok, mint ő, és én is elértem ezt-azt a szerveren. Nem tudom tisztelni azt, aki engem sem tisztel.

Hogy lehet az, hogy egyből azt mondja, szankciót fog adni, ha továbbra is írok? Hozzáteszem, nem is írtam olyan sokat, viszont a többiek igen. Az admin abból csinált egy 30 perces ügyet, hogy elütöttek pár embert, mi pedig mellette nevettünk – de nem is azon.

Szóval ez nekem nagyon furcsa. Nem azzal van a bajom, hogy szankcionált, mert a 30 perc konkrétan semmi, hanem az admin stílusa nem tetszik. Csatolok pár képet és logot, amiben minden látható lesz.

Akár egy Discord beszélgetésre is felmegyek!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szeretném kiemelni, hogy nem a szankcióval van problémám, hiszen a 30 perc számomra nem jelentős. A gondom elsősorban az admin stílusával és hozzáállásával van, amit nem tartok megfelelőnek.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Megvárjuk @FunFact válaszát.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Megvárjuk @FunFact válaszát.
Bocsánat hogy seepaste ra töltöttem fel a logot, hirtelen az jutott eszembe de itt egy másik. mégegyszer elmondanám hogy nem a 30p szankcióval van a gondom, hanem azzal a stilussal amit képvisel. szerintem egy jó admin az amikor kedvesen normálisan beszél a játékosokkal és segit nekik.

Attachments

Sziasztok! Nos, stilusom nem volt személyes véleményem szerint az ügy során! A logokat összevetve számomra úgy jött le hogy az "XD" a balesetkor történt! Összességében 30 percen keresztűl vizsgáltam az ügyet, nem az miatt hogy az időtök húzzam, hanem azért hogy semmiképpen ne döntsek rosszul, a 30perces admin ügyet tükrözi a 30p NONRP jail. Az ügy során azzal próbáltátok kihúzni magatok hogy egy régebbi eseten nevetettek, ami őszintén szólva kissé admin félrevezetése amit az ügy során szándékosan nem vettem figyelembe! Többszöri felszólítás és kérésre sem akartad engedi Aza Spaz nevű játékost hogy a véleményét kifejtse, folyamatosan reportokat nyitottál, nagyobb admint kértél, majd az ügy végén még tudtomra is adtad hogy fórumon PK-t fogsz rám nyitni! "[2026-03-27 17:34:57] [Output] : Raffaele Moretti: (( hol irok panaszt? forum? ))" a panaszhoz ennyit szerettem volna hozzáfűzni, várom a bíráló admin válaszát!

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok! Nos, stilusom nem volt személyes véleményem szerint az ügy során! A logokat összevetve számomra úgy jött le hogy az "XD" a balesetkor történt! Összességében 30 percen keresztűl vizsgáltam az ügyet, nem az miatt hogy az időtök húzzam, hanem azért hogy semmiképpen ne döntsek rosszul, a 30perces admin ügyet tükrözi a 30p NONRP jail. Az ügy során azzal próbáltátok kihúzni magatok hogy egy régebbi eseten nevetettek, ami őszintén szólva kissé admin félrevezetése amit az ügy során szándékosan nem vettem figyelembe! Többszöri felszólítás és kérésre sem akartad engedi Aza Spaz nevű játékost hogy a véleményét kifejtse, folyamatosan reportokat nyitottál, nagyobb admint kértél, majd az ügy végén még tudtomra is adtad hogy fórumon PK-t fogsz rám nyitni! "[2026-03-27 17:34:57] [Output] : Raffaele Moretti: (( hol irok panaszt? forum? ))" a panaszhoz ennyit szerettem volna hozzáfűzni, várom a bíráló admin válaszát!
egyáltalán nem mondtam hogy panaszt fogok rád tenni! annyit kérdzetem hogy hol tudok? ezzel szerintem semmi baj nincsen. Hozzá akarom füzni ha a te feledröl nézzük és ha feltesszük hogy nevetünk egy olyan eseten ha valaki bele megy a másikba akkor az nonrp? tehát azt mondod ha én nevetek ic mert valaki bele ment a másikba akkor az nonrp? köszönöm, ennyit szerettem volna.

Szép este,

A szankció jogosan lett kiosztva az adminisztrátor részéről, ezt nem is ragoznám tovább.

FunFacttel beszéltem az üggyel kapcsolatban discordon, ahol elmondta, hogy figyelmeztette azt a srácot, aki azt írta neked, hogy "elege van belőled".
Az adminsztrátor élt a jogával, miszerint nem köteles szankcionálni egy játékost, ha nem szeretné, valamint FunFact arról is tájékoztatott, hogy miután figyelmeztette a játékost, abba hagyta a viselkedést.

Nem rónám fel hibának azt, hogy harminc perc alatt sikerült megoldani az ügyet. FunFact még teljesen új a csapatban, így nyilvánvalóan tapasztalatot kell még gyűjtenie, illetve ezt korrigálta azzal is hogy enyhébb szankciót osztott számotokra.

A stílusos részt nem értem, hogy miért lett felhozva. FunFact az ügy alatt csak határozott volt.

A panaszod így jogtalan, ezeken felül nem találtam semmi kivetni valót az adminisztrátor munkájában.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.