[Admin]--Jelentkezési Lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Squeeze

Újonc
2025. 07. 31.
3
0
17
Székelyudvarhely
LS karakter
Yusuf Serkan
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
-Dávidnak hívnak, 16 éves vagyok, most fogom tölteni januárba a 17-et, Account ID-m:4696

UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
-Naponta 3-4 órát tudnék eltölteni a szerveren, viszont ez változhat.-Hétvégén leginkább többet vagyok aktív.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
-Senkinél sem vagyok jobb, nem is szoktam magam másokhoz mérni, viszont egy eléggé kedves személyiség vagyok és szeretek másoknak segíteni, bármi legyen az.
Jól tudom kezelni a konfliktusokat illetve jól tudok csapatban dolgozni.-Mindig próbálok igazságos lenni másokkal szemben, nem hozok csak úgy döntéseket.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
-A Dawn MTA-ra 2024. 11. 30.-án regisztráltam.-Kb 4-5 éve roleplayezek különféle szervereken.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam már adminisztrátor régebb Astral MTA-n, az bezárt így véget ért az adminisztrátori karrierem. (StreaK volt a nevem)

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
-A nevem Dávid, 16 éves vagyok, és januárban töltöm be a 17-et.-Már majdnem 6 éve boxolok, ez a sport nagyon fontos része az életemnek. A box megtanított a kitartásra, a fegyelemre és arra, hogy soha ne adjam fel. Szabadidőmben szeretek edzeni, zenét hallgatni és a barátaimmal lenni. Fontos számomra, hogy mindig fejlődjek, akár a sportban, akár az iskolában, bár annyira nem erősségem a tanulás, de sajnos fontos az életben. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat kipróbálni.-Kedves vagyok mindenkivel, nem szoktam kivételezni, kivéve akkor, hogyha más ezt a kedvességet nem viszonozza

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
-Véleményem szerint az admin feladata az, hogy felügyelje a szerver működését, és biztosítsa, hogy minden játékos betartsa a szabályokat. Az adminnak példát kell mutatnia a többieknek. Fontos, hogy segítse a játékosokat, ha problémájuk van, és igazságosan járjon el minden helyzetben. Emellett figyeli a szervert, kezeli a szabályszegéseket, rendet tart a közösségben.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a legfontosabb hely a Városháza, mivel itt tud minden játékos iratokat készíteni/újítani, ingatlan bejelentéseket rendezni.

Szia, ezt a lapot én nem tudom támogatni a frakciójumpod miatt. Mi a garancia arra, hogyha felvesznek téged adminisztrátornak, nem unod meg 2 napon belül, és adod le, ahogy a PD-vel is tetted ezt? (Én voltam a leader akinél leadtad, emlékszem rád, és az indokodra is.)

Hát én nem is tudom pontosan már mi volt az oka az még az elején volt, de szerintem már eléggé rég történt.
De köszönöm a hozzászólást!😁

Szia, nagyon kevés a perced, írj @Jack. -nek az adminsegéd miatt, és szerezz tapasztalatot ott.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.