ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d:
-Dávidnak hívnak, 16 éves vagyok, most fogom tölteni januárba a 17-et, Account ID-m:4696
UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
-Naponta 3-4 órát tudnék eltölteni a szerveren, viszont ez változhat.-Hétvégén leginkább többet vagyok aktív.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
-Senkinél sem vagyok jobb, nem is szoktam magam másokhoz mérni, viszont egy eléggé kedves személyiség vagyok és szeretek másoknak segíteni, bármi legyen az.
Jól tudom kezelni a konfliktusokat illetve jól tudok csapatban dolgozni.-Mindig próbálok igazságos lenni másokkal szemben, nem hozok csak úgy döntéseket.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
-A Dawn MTA-ra 2024. 11. 30.-án regisztráltam.-Kb 4-5 éve roleplayezek különféle szervereken.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam már adminisztrátor régebb Astral MTA-n, az bezárt így véget ért az adminisztrátori karrierem. (StreaK volt a nevem)
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
-A nevem Dávid, 16 éves vagyok, és januárban töltöm be a 17-et.-Már majdnem 6 éve boxolok, ez a sport nagyon fontos része az életemnek. A box megtanított a kitartásra, a fegyelemre és arra, hogy soha ne adjam fel. Szabadidőmben szeretek edzeni, zenét hallgatni és a barátaimmal lenni. Fontos számomra, hogy mindig fejlődjek, akár a sportban, akár az iskolában, bár annyira nem erősségem a tanulás, de sajnos fontos az életben. Szeretek új embereket megismerni és új dolgokat kipróbálni.-Kedves vagyok mindenkivel, nem szoktam kivételezni, kivéve akkor, hogyha más ezt a kedvességet nem viszonozza
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
-Véleményem szerint az admin feladata az, hogy felügyelje a szerver működését, és biztosítsa, hogy minden játékos betartsa a szabályokat. Az adminnak példát kell mutatnia a többieknek. Fontos, hogy segítse a játékosokat, ha problémájuk van, és igazságosan járjon el minden helyzetben. Emellett figyeli a szervert, kezeli a szabályszegéseket, rendet tart a közösségben.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a legfontosabb hely a Városháza, mivel itt tud minden játékos iratokat készíteni/újítani, ingatlan bejelentéseket rendezni.
.png)