Admin jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

HBalázs

Újonc
2025. 07. 21.
54
0
LS karakter
James Ceeper
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d

Balázs/18/9525

UCP előélet

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Én az időm nagyrészét próbálnám adminisztátor dutyban tölteni főleg mikor látom ,hogy kevés admin van a szerveren napi 3-4 órát biztosan tudnék rászánni.​

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Azért gondolom magam megfelelőnek a csapatba ,mert megvan szerintem a kellő tapasztalatom mivel lassan 6 éve már rp-zek.Sok időt rátudnék szánni a szerverre és jó párszor megfordultam már adminisztrátor pozicióban akár huzamosabb ideig is.​

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

2025. 09. 27.óta játszok a szerven elég íntenziven.Roleplayt szerintem már van ,hogy 6. éve játszom mivel még jóval covid előtt kezdtem.Azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszok.​

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Voltam igen több szerveren is pl. Staymtan és más nagyobb szervereken is általában Ghost/Balázs néven voltam ismert.​

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Balázs vagyok, 18 éves. Jelenleg 12. osztályba járok, és éppen az érettségire készülök, ami most a legfontosabb célom. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal játszani, főleg online játékokat, mert ez kikapcsol és feltölt. Már körülbelül hat éve RP-zek MTA-n.Hétvégente gyakran szoktam autóstalálkozókra vagy offroad eseményekre járni, mert érdekelnek az autók és a technika világa. Szeretek vezetni, és a jövőben szeretnék ezzel a területtel komolyabban is foglalkozni. Fontos számomra a barátaim társasága, mert mindig jó velük időt tölteni és közösen élményeket gyűjteni. Összességében egy nyitott, barátságos embernek tartom magam, aki szeret új dolgokat kipróbálni és fejlődni.​

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szerintem egy admin feladata ,hogy felügyelje a játék menetét és biztosítsa, hogy minden játékos betartsa a szabályokat.Fontos, hogy az admin segítse a játékosokat, ha kérdésük vagy problémájuk van, például ha bugot találnak, elakadnak egy helyzetben.Emellett az admin feladata az is, hogy ellenőrizze a szabálysértéseket, és szükség esetén büntetést szabjon ki a szabálytalanul viselkedő játékosokra.​

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Szerintem az egyik legfontosabb hely a szerveren a pláza. Ez egy olyan központi terület, ahol sok játékos megfordul, így mindig van élet és mozgás. A pláza azért fontos, mert itt gyakran találkoznak a játékosok, beszélgetnek, üzletelnek vagy csak szórakoznak egy kicsit. Sokszor ez az a hely, ahol új kapcsolatok és RP-s helyzetek alakulnak ki, mivel mindenki más célból érkezik ide.​

Szia, friss jailed van, így inkább hanyagoljuk egyenlőre.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.