ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d
Balázs/18/9525
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Én az időm nagyrészét próbálnám adminisztátor dutyban tölteni főleg mikor látom ,hogy kevés admin van a szerveren napi 3-4 órát biztosan tudnék rászánni.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azért gondolom magam megfelelőnek a csapatba ,mert megvan szerintem a kellő tapasztalatom mivel lassan 6 éve már rp-zek.Sok időt rátudnék szánni a szerverre és jó párszor megfordultam már adminisztrátor pozicióban akár huzamosabb ideig is.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2025. 09. 27.óta játszok a szerven elég íntenziven.Roleplayt szerintem már van ,hogy 6. éve játszom mivel még jóval covid előtt kezdtem.Azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszok.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam igen több szerveren is pl. Staymtan és más nagyobb szervereken is általában Ghost/Balázs néven voltam ismert.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Balázs vagyok, 18 éves. Jelenleg 12. osztályba járok, és éppen az érettségire készülök, ami most a legfontosabb célom. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal játszani, főleg online játékokat, mert ez kikapcsol és feltölt. Már körülbelül hat éve RP-zek MTA-n.Hétvégente gyakran szoktam autóstalálkozókra vagy offroad eseményekre járni, mert érdekelnek az autók és a technika világa. Szeretek vezetni, és a jövőben szeretnék ezzel a területtel komolyabban is foglalkozni. Fontos számomra a barátaim társasága, mert mindig jó velük időt tölteni és közösen élményeket gyűjteni. Összességében egy nyitott, barátságos embernek tartom magam, aki szeret új dolgokat kipróbálni és fejlődni.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerintem egy admin feladata ,hogy felügyelje a játék menetét és biztosítsa, hogy minden játékos betartsa a szabályokat.Fontos, hogy az admin segítse a játékosokat, ha kérdésük vagy problémájuk van, például ha bugot találnak, elakadnak egy helyzetben.Emellett az admin feladata az is, hogy ellenőrizze a szabálysértéseket, és szükség esetén büntetést szabjon ki a szabálytalanul viselkedő játékosokra.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem az egyik legfontosabb hely a szerveren a pláza. Ez egy olyan központi terület, ahol sok játékos megfordul, így mindig van élet és mozgás. A pláza azért fontos, mert itt gyakran találkoznak a játékosok, beszélgetnek, üzletelnek vagy csak szórakoznak egy kicsit. Sokszor ez az a hely, ahol új kapcsolatok és RP-s helyzetek alakulnak ki, mivel mindenki más célból érkezik ide.