Illegál-Legal balance change.

• Thread starter Thread starter Krisi
  • Start date Start date
  • Válaszok 34
  • Látta 553
fegyverhajo kene a népnek, legalabb nem az lenne mindig, hogy illegal vs rendvedelem hanem lehetne akkor illegal vs illegal. (Szigetre senki se jár fegyverrel szóval fegyverhajon meglehetne ezt valositani)

3 éve játszok így gondolom nem kell senkinek mondanom, hogy see n ugyanígy van mint amit most ti akartok, hogy egy-két egység legyen rajtunk mielőtt bemegyünk (egyébként személy szerint én alapból megszokásból így csinálom) és tapasztalatból mondom, hogy teljesen mindegy van e rajtunk egység vagy nem befogunk jutni így is úgy is. De persze ha a rendvédelem ehhez nagyon ragaszkodik kivagyok én, hogy most ezt a részét ne támogatnám.

Sisak/rampről pedig még mindig az a véleményem, hogy nem kéne folyamat állítgatni mert sosem lesz tökéletes.

Huey spanom szavaival egyett tudok érteni, ezért sem támogatom ezt a sisak/rampage állitgatást.
Amiket a pontban felvetettünk ötletek, azok természetesen csak általunk gondolt dolgok, ezzel a topiccal az volt a célünk, hogy a vezetőség észrevegye azt, hogy valami probléma van ebben a rendszerben mivel a közösség ezt-azt mond, amit lehetne változtatni. Természetesen ezzel nem csak változtatásokat szeretnénk behozatni, hanem új dolgokat, amit látunk, hogy egy "jó" kezdeményezés volt mivel eddig mindenkinek tetszik.

Ahány játékos van annyi különféle vélemény létezik erről a dologról, valaki nem változtatna rajta, valaki változtatna. Ebben a topicban majd elválnak az arányok és hátha sikerül egy egyértelmű jelzést adjunk a vezetőség felé.

3 éve játszok így gondolom nem kell senkinek mondanom, hogy see n ugyanígy van mint amit most ti akartok, hogy egy-két egység legyen rajtunk mielőtt bemegyünk (egyébként személy szerint én alapból megszokásból így csinálom) és tapasztalatból mondom, hogy teljesen mindegy van e rajtunk egység vagy nem befogunk jutni így is úgy is. De persze ha a rendvédelem ehhez nagyon ragaszkodik kivagyok én, hogy most ezt a részét ne támogatnám.

Sisak/rampről pedig még mindig az a véleményem, hogy nem kéne folyamat állítgatni mert sosem lesz tökéletes.

Huey spanom szavaival egyett tudok érteni, ezért sem támogatom ezt a sisak/rampage állitgatást.
Alapvetően az a fontos, hogy ne úgy legyen, hogy hétfőn a rendvédelem nyer, pénteken meg már az illegál – ez már kicsit uncsi. Akkor tegyünk pontot az egész végére úgy, hogy mindkét oldalnak megfeleljen. Én továbbra is úgy gondolom, hogy létezik egy szerver (direkt nem nevezem meg, mindenki tudja, mire gondolok), ahol 600 játékosnál már kifejlett, jól működő rendszer van, és nem értem, miért ne lehetne ezt követni, csak finomhangoltan.

fegyverhajo kene a népnek, legalabb nem az lenne mindig, hogy illegal vs rendvedelem hanem lehetne akkor illegal vs illegal. (Szigetre senki se jár fegyverrel szóval fegyverhajon meglehetne ezt valositani)
Egyébként ez egy nagyon jó fevetés szerintem, mert téyleg abszolute nincs illegál-illegál őssze tüzés a szerveren! +1

• Kedvelés
Reactions: norby és Krisi
Alapvetően az a fontos, hogy ne úgy legyen, hogy hétfőn a rendvédelem nyer, pénteken meg már az illegál – ez már kicsit uncsi. Akkor tegyünk pontot az egész végére úgy, hogy mindkét oldalnak megfeleljen. Én továbbra is úgy gondolom, hogy létezik egy szerver (direkt nem nevezem meg, mindenki tudja, mire gondolok), ahol 600 játékosnál már kifejlett, jól működő rendszer van, és nem értem, miért ne lehetne ezt követni.
Ezzel az a probléma, hogy 600 játékosnál teljesen máshogy működik ez a rendszer, ott mindkét félnek a résen kell lennie, de leginkább az illegál számára mivel elég nagy számban van rendvédelem azon a szerveren.

Alapvetően az a fontos, hogy ne úgy legyen, hogy hétfőn a rendvédelem nyer, pénteken meg már az illegál – ez már kicsit uncsi. Akkor tegyünk pontot az egész végére úgy, hogy mindkét oldalnak megfeleljen. Én továbbra is úgy gondolom, hogy létezik egy szerver (direkt nem nevezem meg, mindenki tudja, mire gondolok), ahol 600 játékosnál már kifejlett, jól működő rendszer van, és nem értem, miért ne lehetne ezt követni, csak finomhangoltan.
kimondom én, SeeMTA.
Felesleges rejtegetni a dolgot, Seemta szabályzat van szinte a szerveren pár úgy hogy pár dolog átvan írva benne.
Személyem szerint nekem nincs bajom azzal ha menekülni kell vagy valamit kell csinálni mielött bemész interiorba, VISZONT ez már régebben is így volt 3 hónapja is ugyen ezt csinálta/csináltuk az illegállal, akkor még sisak sem volt és senkinek nem volt problémája azzal hogy interiorba menekültünk egyből, majd lövölde aztán aki ügyesebb az nyert. Visszahozták azt hogy lehet bármennyi gránátot dobni interiorban, ezzel élni is kell, tehát egy maddogot nem fog a rendvédelem úgy lehozni, hogy csak lövöldözik, azért van a füst meg a flash, megkell tanulni használni őket, igazán game changer hogyha valaki tudja használni és nagyon gyorsan megtudja fordítani egy lövöldözés végkimenetelét ha dob egy jó flasht vagy füstöt. Biztos van olyan ember minden fk-ban aki megtudja mutatni, vagy eltudja magyarázni hogyan kell dobálni ezeket a cuccokat.
ui: A rampage egyáltalán nem erős, egy m700 vagy m110 lövéssel leviszitek az egészet, interiorban legalább is fix, az hogy kint mennyiből arról nemtudok mit mondani a sync meg ezek miatt.

Válaszolnék én is az első dolgodra amit megemlítettél/válaszoltál:
- Azért fogalmaztuk meg azt, hogy ne lehessen bemenekülni köteggel úgy, hogy még nincs rajta legalább 1-2 egység. Hiszen, ezzel csak folyamatosan a lövöldözés van generálva, mire kiérünk ti már Maddogba vagytok, 5-10 fővel. És még nem is említett(ük)em azt, hogy ne lehessen olyat, hogy ne tudjátok levárni a rendvédelmet, hogy kijelöltök 2 személyt aztán a másik 5 fő már várja a köteget, ebbe nem mennék bele igazán, gondolom nagyon sok embernek nem tetszene ez így. De, hasznos lenne az ötlet véleményem/véleményünk szerint, hogy ti nektek is legyen valami rizikó a kötegbe. Ne az mint említettem, hogy kiszeditek északit és 500 méterrel mellette már betudtok futni Maddogba. Mert jelenleg, ti részetekről semmi rizikó nincs abba, hogy ti most elindultok egyet kötegezni, másodpercek alatt kiszedtétek, daráltok egy jót, nyomtok egy Respawn kártyát és, 20-30 percen belül folytatódik a dolog, amit elkezdtetek. De, azért lett megemlítve az, hogy vigyék feljebb a köteg árát mert ne talán, esetlegesen életbe lép ez a szabály és onnantól meg az legyen, hogy majd semmi értelme a kötegnek, ti részetekről.
Ennek nem láttom értelmet ne haragudj , ennyi erővel már azt is meg szabhatnátok hogy milyen fegyverekkel menjen az illegál és esetleg még azt is hogy mennyi lőszer vagy drog lehet náluk , számomra ez a vicc kategória voltam mind kettő frakcióba és rendvédelemnél igen csak sok lehetőség van az a nagy baj rendvédelemnél hogy nem tudják sokan a lehetőségeket és a szabályokat sem sokszor .
Szerintem teljesen egyértelmű hogy először ki lövi az illegál a rendvédelmet aztán adja le a köteget nem fog ki menni a nyílt terepre akár 3-4x túl erő ellen lövöldözni .

Ennek nem láttom értelmet ne haragudj , ennyi erővel már azt is meg szabhatnátok hogy milyen fegyverekkel menjen az illegál és esetleg még azt is hogy mennyi lőszer vagy drog lehet náluk , számomra ez a vicc kategória voltam mind kettő frakcióba és rendvédelemnél igen csak sok lehetőség van az a nagy baj rendvédelemnél hogy nem tudják sokan a lehetőségeket és a szabályokat sem sokszor .
Szerintem teljesen egyértelmű hogy először ki lövi az illegál a rendvédelmet aztán adja le a köteget nem fog ki menni a nyílt terepre akár 3-4x túl erő ellen lövöldözni .
Épp ez a probléma hogy többségben van jelenleg a szerveren az illegál :)

szerintem siman lelehet hozni rendvedelmiskent is egy akciot a rampage ellenere hogyha a rendvedelmis nem egy botkezu, bar nem minden esetben kell elvarni.
fegyverhajot tamogatom ot lehetne emberkedbni

• Kedvelés
Reactions: norby és huey
szerintem siman lelehet hozni rendvedelmiskent is egy akciot a rampage ellenere hogyha a rendvedelmis nem egy botkezu, bar nem minden esetben kell elvarni.
fegyverhajot tamogatom ot lehetne emberkedbni
fegyverhajós ötletet támogatom, ott lennének az igazi titán harcok az fk-d között.