Yvon Perrin - mario / Tuba
Panasztevő InGame neve:
► Yvon Perrin ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► mario ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, kaptam egy két hetes kitiltást a szerverről. A szankciót mario osztotta ki, de Tuba véleményét kérte ki a panaszkönyvvel kapcsolatban amelyet egy játékos nyitott rám.
A kitiltást azért kaptam mert egy TikTok videóban az egyik játékos látott egy olyan részletet, hogy guggolva sétáltam egy-két métert a kórháznál található heal CP-hez.
Előszőr szeretném az én részemmel kezdeni. Több videóm is van kint tiktokon, és egyik sem lejárató jellegű, nem is volt soha célom ilyet feltenni a szerverről. Saját szórakoztatás alapon működik, vannak kint lövöldözős, ütközös, és egyéb "vicces" kategóriában sorolható videók. Csatorna link: https://www.tiktok.com/@baandeer11 (nem hirdetés szándékkal, hanem a profil ellenőrzés céljából)
Jelenleg a szerveren azért, hogyha valaki törött lábbal guggolva megy akkor kitiltásban részesül amivel egyáltalán nem értek egyet. Roleplay szempontjából megközelítve, ha eltőrt a lábam tudok sétálni, úgy hogy kivan nyújtva a lábam, akkor guggolva nem értem miért ne tudnék haladni/bicegni, úgy hogy külön az animáció is megvan rá csinálva? Tudomásom szerint (jelenlegi admintól meg is érdeklődtem) SEE-MTA szerverén sem minősül ez semmilyen szabálysértésnek, mert engedi a script, és semmilyen tiltott tevékenységet nem végzünk ezen interakció során.
Amennyiben ezen szerveren eltérő lenne a szabályzat, akkor abban az esetben nem teljesen értem, hogy a lábtőrésnél a guggolás "parancsot/gombot(c)" miért nem lehet letiltani?
Tegyük fel, hogy ez szabálysértésnek minősül, akkor sem gondolnám, hogy ezért embereket kéne kitiltani, amivel nem befolyásolták senkinek sem az RP-jét, és nem okoztak kárt mások játékában. Az én esetemben egy rablásnál végeztünk ahol meghaltunk, és éledést követően vezetés közben megsérült a lábam. A sérülést követően elindultunk a kórházhoz, ott kiszálltam és guggolva belementem a heal CP-be. Ez benne volt egy TikTok videómban, amelyet őszintén megmondom nem is vettem észre, tisztában voltam ezzel a jelenlegi szabállyal amivel most sem értek egyet. Ha eltőrik mindkettő lábad, egyből animba kerül a karakter ahol már csak kúszni tud, illetve törött lábbal már nem tud futni, és ez szerintem rendben is van így.
Szeretném kérni a szankció törlését/csökkentését. Amennyiben a felső vezetőség is, úgy gondolja, hogy ez "bugg kihasználásnak" számít abban esetben szeretném kérni, hogy ez legyen szabályzatba foglalva. Rengeteg játékos van szerintem aki SEE-MTA szerverről jött át, és nem is gondolná, hogy ez bármilyen szabályt sért, hiszen ott ez sose minősült annak.
A napokban többen is kaptak erre szankciót, valaki csak jailt kapott, valaki 1 hónapot kapott, én kaptam érte 2 hetet, és a frakcióm egy hibapontot amivel szintén nem értek egyet. A frakció panaszok alatt mindig azt olvasom, hogy egy játékos miatt sosem kap a frakció hibapontot, csak akkor ha több tag olyan cselekedett végez amivel mások kárát okozza, és ez a frakcióhoz vezethető vissza. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Ügyintézés: https://pastebin.com/C00h7Awp
Szankcionált tevékenység: ◄
Megjegyzés:
► Senkinek nem szeretnék ezzel kárt, vagy feszültséget kelteni, szimplán ez a nézőpontom a szituációval kapcsolatban. Amennyiben van ilyenre lehetőség, szeretném ha egy szerver felső vezetőségi tag bírálná a panaszomat, mivel itt több admin hozott döntést a bírálás során.
Természetesen a videó javításra került azonnal az esetet követően. ◄
.png)
.png)