Elizabett Ricci - Star

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 15.
43
26
LS karakter
Bianca Gratiano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci, helyet irom mert ki van bannolva forum ról
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
dc Quinnel Stokes sok szor minősitete Elizabett Ricci és nem lett rá szolva próbált kivételezni hogy nem rakja be hanem beszél velük és csak késöbb kapták meg a jailt amikor már több ször lett szolva érte elsönek verekedésből dm lett arra lett admin hivva és volt még feszültség keltés és egyik re se kapták meg csak a stílusra 45 percet
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/6OCP https://armin.kim/seepaste/5k9d
Megjegyzés:

Szabály az szabály.

Utoljára szerkesztve:
Hello, hozzá szolnék egy pöppet, mivel az a "dm" mint a videón is látszik nem annyira volt dm.
Fegyvert ugye előlehet venni egészen nyugodtan, nem jár érte szankció, Quinnel Stokes el is rakta a fegyvert, viszont te folyamatosan tartottad ezért lettél lelőve.
A probléma elkerülése végett, én lőttelek le, nem fogom hagyni hogy lelődd az fk társamat.

Szervusz, mivel megemlitettél a panaszkönyvben, válaszolok.

Te azt mondod, hogy én keltettem a feszültséget. Körbeálljátok az autómat ketten hogy ne hajtsak el mindenféle előzmény nélkül, majd elkezditek nekem irkálni hogy stop. Milyen reakciót várnál a karekteremtől, kérdezem én. Nem értem hogyan lehet erre ráaggatni a feszültségkeltést mikor nem is én voltam a kezdeményező fél, érthetetlen. Egyébként pedig a logban nem szerepel ahogy a társad megkezdi velem a konverzációt.

A DM-re reflektálva szintén számomra elképesztő hogy azzal van ez az egész megindokolva, hogy verekedésből nem lehet lövöldözés. Alapvetően is ti generáltátok a verekedést, én erre nem voltam vevő, elővettem a fegyvert de egyáltalán nem lőttem, rátartottam a srácra hogy fejezze be az egészet. Erre te is rámrántottad a fegyvert, ne csodálkozz hogy le leszel lőve a társam által.

A stilus részét senki nem kérdőjelezi meg, a szankciót meg is kaptam érte. Az adminisztrátor szive joga eldönteni hogy egy adott szituációban milyen mértékű szankciót oszt a játékosnak. Mindketten megkaptuk azért a szankciót, amit csináltuk. Természetesen itt sem szerepel azon része az ügynek amikor neked van stilusod, és te minősitesz le mindannyiunkat mivel hogy volt adminisztrátorok voltak az ügyben, nem is egy.

Nem egészen értem az egész, panaszkönyvet...
Szükségesnek tartottam hozzászólni, mivel egyáltalán nem igy kerek ahogyan te leirtad.
További szép napot!

• Kedvelés
Reactions: whoami és huey
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci, helyet irom mert ki van bannolva forum ról
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
dc Quinnel Stokes sok szor minősitete Elizabett Ricci és nem lett rá szolva próbált kivételezni hogy nem rakja be hanem beszél velük és csak késöbb kapták meg a jailt amikor már több ször lett szolva érte elsönek verekedésből dm lett arra lett admin hivva és volt még feszültség keltés és egyik re se kapták meg csak a stílusra 45 percet
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/6OCP https://armin.kim/seepaste/5k9d
Megjegyzés:

Szabály az szabály.
Szép napokat!
Első sorban nem is értem, hogy miért most írod a PK-t rám, mikor ez a dolog 2026.03.08 történt ez az egész konfliktus. - Picit sem bosszúból megy, hogy ellenem forduljatok, de ez csak felvetés, nem mondok semmit rátok, ami igaz azt ti tudjátok.

Első sorban is, nem annyira volt ez az egész " Dm ". - Ezért is adtam a ooc stílusra a dolgokat, szerintem teljesen meg felelő a szankció. - Konkrétan te már kérted rá a jailt, de mondtam, hogy ooc stilusra adom.

Nem is értem, hogy mért nyitódott meg a panaszkönyv, további hozzá fűzni valóm nincs további szép estét/napot.

Star

• Kedvelés
Reactions: Croxy
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Őszintén szólva nem is tudom, hol kezdjem. Az egész incidens elég abszurd, hogy ennyire egymásnak feszültek a felek, majd az IC események után még Discordon sem sikerült normálisan kommunikálni.

A videót megnézve két csoportra lehet bontani a résztvevőket, és a végeredmény szempontjából mindkét fél ugyanannyira hibás volt. Ami a felvételen látszik, az mindkét oldalról egyértelmű feszültségkeltés. Hogy pontosan miből indult az egész, azt a bizonyítékok alapján sajnos nem lehet egyértelműen megállapítani. A fegyverek elővételénél is mindkét fél hasonlóan reagált, végül pedig ebből alakult ki az a helyzet, hogy lelőttek, miután rátartottad a fegyvert a társukra.

Véleményem szerint, mivel mindkét fél ugyanannyira hibázott, az admin jóindulatának köszönhető, hogy komolyabb szankció nélkül elengedett titeket, holott akár minden érintettet szankcionálhatott volna felesleges feszültségkeltés miatt.

Rátérnék a Discord beszélgetésre, amelyből végül a szankció is született.

Elég szomorú látni, hogy nem sikerült normális hangnemben kommunikálni egymással. Ment az egymás parodizálása és provokálása teljesen feleslegesen, ráadásul ebben mindkét fél részt vett. Aki nem tud komolyan venni egy adminügyet, annak nem sok keresnivalója van benne, utána pedig felesleges arra hivatkozni, hogy nem lett megfelelően meghallgatva.

Emellett elvárjátok az admintól, hogy egy ilyen káoszból szűrje ki, mi történt pontosan, és hozzon korrekt döntést.

Összességében felhívom az admin figyelmét arra, hogy a jövőben ne engedje eldurvulni az ilyen stílust az ügyintézés során, mert ezzel csak a saját munkáját nehezíti meg. Ha a felek nem tudnak normális hangnemben kommunikálni, azt időben kezelni kell, és törekedni arra, hogy mindenki megadja a másiknak a kellő tiszteletet.

A panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.