tyze pk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2026. 01. 05.
12
4
LS karakter
Owen Cas
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

owen cas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► tyze

Panasz oka, leírása, kifejtése:
tyze szerint nem elég indok az hogy egy illegálba vagyok fegyver van nálam és dawn ionon lőszert szállítok ki ahhoz hogy amikor félre állít két talán tek-es hogy azokat ki lőjjem mikor fokozott ellenőrzés van ezzel ugyebár átmozohatnak
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/FP1PnPKm

Megjegyzés:

várom a bírálatot

Amint elmondták volna szándékukat, utána teljesen más tészta lett volna, de egy rejthető fegyver volt nálad, és közel sem biztos, hogy átnéznek, hiába van fokozott.

• Kedvelés
Reactions: hessz és Hoobu
Szerintem ha van nálam egy tec9 kB 190 loszerrel és volt nálam 300+lőszer kB mielőtt fejbe lőttem őket amit ki vittem utána dawn ion-on +egy illegál szervezet tagja vagyok erős karakter történettel szerintem ez full irreális hogy nem elég indok ez

Owen Cas fél bolgár állam polgár, bolgár földről származik, egy hegyek közé szorult, elfeledett faluból, ahol a törvény sosem ért fel időben, és ahol az emberek inkább a saját szabályaik szerint éltek. Gyerekkorában hamar megtanulta, hogy ami legális, az nem mindig igazságos, és ami illegális, az gyakran csak túlélés kérdése. Apja csempészútvonalakat ismert a hegyekben, anyja pedig nem tett fel kérdéseket, amikor véres ruhában tért haza.
A falut nem egyszerű támadás pusztította el, hanem egy elrontott üzlet következménye. Valaki beszélt. Valaki elárulta a többieket. Owen túlélte, de attól a naptól kezdve nem hitt sem zászlókban, sem törvényekben. Csak abban, amit a saját kezével ki tud kényszeríteni.
Elhagyta a szülőföldjét, és belesodródott az alvilágba. Először futár volt: fegyvereket, hamis papírokat, tiltott ereklyéket vitt egyik kézből a másikba. Később már ő tárgyalt, ő döntött, és ha kellett, ő tüntette el azokat, akik túl sokat tudtak. Nem volt kegyetlen öncélúan, de nem is volt irgalmas. A szabály egyszerű volt: üzlet az üzlet.
Owen Cas sosem maradt sokáig egy helyen. Hamis neveket használt, hamis múltakat, de a bolgár akcentusát sosem tudta teljesen levetkőzni. Egyes városokban fegyverkereskedőként ismerték, máshol információt adott el, vagy embereket juttatott át lezárt határokon. Aki egyszer neki dolgozott, tudta: Owen nem bocsát meg árulást, de betartja az ígéretét.
Mindig hord magánál egy kopott amulettet — az egyetlen tárgyat a régi életéből. Nem babonából, hanem emlékeztetőként: arra, hogy hova vezet a gyengeség és a bizalom.
Az alvilágban a neve nem hangosan terjed, hanem félmondatokban:
„Ha eltűnés kell, ha valamit át kell juttatni, ha nincs papír — Owen Cas tudja az utat.”
Belül azonban még mindig kísérti a múlt. Nem a bűntudat, hanem a kérdés:
vajon meddig lehet túlélni úgy, hogy az ember maga is azzá válik, amit egykor gyűlölt?

Owen Cas fél bolgár állam polgár, bolgár földről származik, egy hegyek közé szorult, elfeledett faluból, ahol a törvény sosem ért fel időben, és ahol az emberek inkább a saját szabályaik szerint éltek. Gyerekkorában hamar megtanulta, hogy ami legális, az nem mindig igazságos, és ami illegális, az gyakran csak túlélés kérdése. Apja csempészútvonalakat ismert a hegyekben, anyja pedig nem tett fel kérdéseket, amikor véres ruhában tért haza.
A falut nem egyszerű támadás pusztította el, hanem egy elrontott üzlet következménye. Valaki beszélt. Valaki elárulta a többieket. Owen túlélte, de attól a naptól kezdve nem hitt sem zászlókban, sem törvényekben. Csak abban, amit a saját kezével ki tud kényszeríteni.
Elhagyta a szülőföldjét, és belesodródott az alvilágba. Először futár volt: fegyvereket, hamis papírokat, tiltott ereklyéket vitt egyik kézből a másikba. Később már ő tárgyalt, ő döntött, és ha kellett, ő tüntette el azokat, akik túl sokat tudtak. Nem volt kegyetlen öncélúan, de nem is volt irgalmas. A szabály egyszerű volt: üzlet az üzlet.
Owen Cas sosem maradt sokáig egy helyen. Hamis neveket használt, hamis múltakat, de a bolgár akcentusát sosem tudta teljesen levetkőzni. Egyes városokban fegyverkereskedőként ismerték, máshol információt adott el, vagy embereket juttatott át lezárt határokon. Aki egyszer neki dolgozott, tudta: Owen nem bocsát meg árulást, de betartja az ígéretét.
Mindig hord magánál egy kopott amulettet — az egyetlen tárgyat a régi életéből. Nem babonából, hanem emlékeztetőként: arra, hogy hova vezet a gyengeség és a bizalom.
Az alvilágban a neve nem hangosan terjed, hanem félmondatokban:
„Ha eltűnés kell, ha valamit át kell juttatni, ha nincs papír — Owen Cas tudja az utat.”
Belül azonban még mindig kísérti a múlt. Nem a bűntudat, hanem a kérdés:
vajon meddig lehet túlélni úgy, hogy az ember maga is azzá válik, amit egykor gyűlölt?
Ezt az AI tákolmányt nem tudom minek vélni, főleg itt a PK alatt.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Ezt az AI tákolmányt nem tudom minek vélni, főleg itt a PK alatt.
Szerintem tárgytalan hogyan is készült, attól még nem arról szól a karakter történet hogy minta gyerek volt, volt benne Ai használva viszont nem teljesen Ai át lett írva bár szerintem ez nem teljesen kapcsolódik épp az adott admin ügyhöz hogy hogy is készült

• Haha
Reactions: ijuesa
Sziasztok reflektálnék a panaszkönyvre "Szerintem ha van nálam egy tec9 kB 190 loszerrel és volt nálam 300+lőszer kB mielőtt fejbe lőttem őket amit ki vittem utána dawn ion-on +egy illegál szervezet tagja vagyok erős karakter történettel szerintem ez full irreális hogy nem elég indok ez" Ez teljesen helytelen Attól hogy egy illegális F3 tagja vagy még nem lettél terminátor. Mint egy fentebbi panaszkönyvben is írtam ameddig nem közlik veled hogy mi a szándékuk addig önkényesen nem döntöd el hogy ők mit akarnak. Lehetséges hogy ott hagynak mert akció van vagy szimplán nem indokolt a ruházat átvizsgálás
A panaszkönyv jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.

• Kedvelés
  • Szomorú
Reactions: Zeyra és Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.