Zura jelentkezése

• Thread starter Thread starter Zura
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 247
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zura

Újonc
2025. 08. 19.
25
10
Szeged
LS karakter
Ary Dre
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Zura / 21 / 9175
UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Próbálnám mihamarabb intézni a problémákat, és figyelmet szentelni azoknak a játékosoknak, akik elakadtak a játék során.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Nos, voltam már több kisebb/nagyobb szerveren admin pozícióban, illetve volt alkalmam többször is frakció leader szerepet betölteni, így az évek során sok tapasztalatot szereztem abban, hogyan tudjak csapatban dolgozni.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A DAWN-nal nemrégiben találkoztam, viszont a roleplay világának már régóta a részese vagyok. Körülbelül 7–8 éve kezdtem el roleplayezni.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Nos, sok helyen voltam már admin. Egy régi szerveren, ami HRP néven futott, ott Tito néven voltam jelen egészen 3as adminig.
Ha valaki emlékszik még a RatherMTA-s korszakokra, akkor az eredeti RatherMTA-n Admin 5 voltam Zura néven.
Emellett voltam egy másik RatherMTA szerveren is, ami a Storm néven futott, - ott pedig Főadmin rangig jutottam el.
Illetve volt egy időszak, amikor egy másik szerveren "GazdagRP" szerveren játszottam, ahol A4-ig jutottam el, szintén Zura néven.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Nos, Lórántnak hívnak, és 21 éves vagyok. Jelenleg a barátnőmmel élek Szegeden, szabadidőmben pedig szeretek utazgatni és közösségben játszani. Szeretek csapatban dolgozni, valamint új embereket bevonzani az életembe. A szerveren nemrégiben kezdtem el játszani, viszont kedvelem a kihívásokat és az új lehetőségeket. Sokan Zura néven ismerhetnek az MTA közösségében, hiszen főként ezzel a névvel tevékenykedtem más szervereken is. RatherMTA-n játszottam legtöbbet, viszont mióta az megszűnt, nem igazán találtam olyan új közösséget, ahol aktívan maradtam volna, - remélem, hogy ez a közösség lesz az.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Nos, véleményem szerint egy admin feladata elsősorban a szabályok betartatása, de sok más feladata is van egy adminnak, mint például: segíteni a játékosoknak, aktívan kivenni a részét a közösségépítésben, és a szerver fejlődésében.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza.

Nos, a városháza fontos szerepet fog játszani a karaktered és a szerepjátékod életében. A városházán tudod elkészíteni az okmányaidat, amelyek a mindennapi élethez szükségesek. Ugyanitt veheted fel a szerveren elérhető számos civil munkát, amikkel annyi pénzt gyűjthetsz, hogy elkezdheted gyarapítani a vagyonodat. A városházától nem messze található az autósiskola is, ahol megszerezheted a jogosítványodat, illetve a rendőrség, ahol azonnal értesítheted őket, ha valamilyen bűntényt láttál.

Egyik legjobbfej admin voltal Ratheren, jo idok voltak. Viszont legfrissebb tudomasom szerint a mai napig admin vagy valami RiseMta-n. Ezert en nem tamogatnam.

Csao, keress fel privátban egy meghallgatás miatt.

• Kedvelés
Reactions: rey
Egyik legjobbfej admin voltal Ratheren, jo idok voltak. Viszont legfrissebb tudomasom szerint a mai napig admin vagy valami RiseMta-n. Ezert en nem tamogatnam.
Cső király! Köszi szépen, de egyébként nem vagyok ott admin. :D

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.