Zura 1-es admin panasztétel

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kristof872

Újonc
2025. 06. 18.
7
0
LS karakter
William Dawes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Olga Nastya
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Zura
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rosszul döntötte el az ügyet, meg nem értette meg hogy nem ugy volt ahogy ö gondolta, el kérte a napi logot végül az nélkül zárt be.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, , , ,
Megjegyzés:

Remélem igazam volt benne, mert amit csinált nem tartom helyesnek! Köszönöm előre!

Cső! Én bírálom a PK-t. Várom a válaszát!

Szép estét kívánok!

Nos, Edem_Morisz reportjára jöttem ki, ahol azt írta nekem, hogy igazoltatás közben lelőtték, és hogy jöjjek ki. Elkértem tőle a videót, ahol tisztán látható, hogy Edem_Morisz semmilyen olyan szándékkal ment oda az adott játékoshoz, amiért bármiért is veszélyben kellett volna éreznie magát. Mivel fokozott ellenőrzés nincs, így ezáltal a felszólított játékosnak a csekkelésen kívül semmi hátránya nem származott volna abból, hogy Edem_Morisz odament. Körözés nem volt a kocsin, sem a játékoson. Edem_Morisz-t csak azért lőtték le, mert odament elkérni az iratait igazoltatás szempontjából. Én nem tartottam megfelelő indoknak azt, hogy azért lőtték le, mert el merte kérni a srác iratait egy olyan helyen, ahol több kamera is található (BMS melletti benzinkút). A szankció mennyiségét pedig a játékos UCP múltja alapján mérlegeltem.

Cső megint!

Az, hogy a rendőr elkéri az irataidat, nem indok arra, hogy megöld... Ebben a helyzetben valóban nem volt okod erre, hisz a kocsi sem körözött, fokozott ellenőrzés sincs, maximum egy csekket kaptál volna, semmi többet.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.