ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d.
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)Neved / Életkorod / Account ID-d.
AccID: 247
Életkorom: 15
Nevem: Zoli
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Az időmet úgy fordítanám az adminisztrátori feladatomra, hogy napi 2-3órát adminkodnék a szerveren, utána mennék IC-zni mindig fontosabb lenne nekem az adminkodás
Mint az IC.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azért gondolom magam alkalmasnak az adminisztártori feladat ellátására mivel régen nagyon sokat adminkodtam, illetve én is szegtem már szabályt a szerveren de ezek régen voltak, és egy ideje nem történt szabályszegés, és igazából tetszik az adminkodás szeretek tanítani a srácoknak rp szabályokat, és nagyon sokat tudok aktív lenni, és komolyan veszem a feladatkörömet, illetve mivel régen admin voltam sok tapasztalattal rendelkezem.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A dawnmta szerverén pontos időt nem tudok mondani, még kliens előtt, de most van 20k+ játszott percem a szerveren.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
voltam még kliens előtt is admin a dawnmtán, illetve voltam admin kisebb rp szervereken, legnagyobb admin pozícióm Comunity Manager, Főadmin volt, (Lifeline,Greenlife,Solidmta,QuantumMTA, stb.. főként Zoli Névvel.)
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok, Engem Zolinak hívnak 15 éves srác vagyok. Szabadídőmben nagyon sokat szoktam gépezni, játszani motorozni. haverokkal van egy ilyen projektünk maszekba kis motorokat tuningolgatunk. Jófej, jószívű srác vagyok, megértő, odaadó, komolyan veszek mindent. Mezőgazdasági Gépszerelő szakmát tanulok éppen, szeretném a jövőben ezt felhasználni, és ebben a dologban tevékenykedni. Ezek mellett érdekelnek az autók tuningolásai, sok mindenhez értek autók kapcsán. 10évet fociztam, ezen felül 2évet kézilabdáztam de majd jövőévben vissza térek a focihoz. több éve játszok MTA szervereken igy nagyon sok tapasztalattal és rutinnal rendelkezem az évek során. az a célom az adminisztrátori csapatban hogy Főadmin rangot elérjem és utána abban a rangban lenni.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
az adminisztrátor feladata a szerveren tartózkodó játékosokkal való szerverszabályzat betartatása, illetve a szabályszegőket szankciónálni kell nekik, Kezdő játékosoknak megmutatják a fontos helyeket.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Ha kezdő játékosról van szó, neki a Városházát mutatnám be mivel ott tudja az iratait rendezni illetve ott tud kezdő melót felvenni,
Korházt mivel ott tudja magát ellátni ha esetleg nincsen mentős.
Rendőrséget mivel ha lefoglalják a kocsiát ott tudja kiváltatni.
Plázát: Mivel ott tud nagy részben széles választékban hobbi dolgokat vásárolni.
Áruszállító depót: Mivel az szerintem nagyon jól keres és még PP-t is tud belőle kifarmolni.
.png)
.png)