Zoe Xena Adminsegéd Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Levente_

Újonc
2025. 04. 27.
6
2
LS karakter
Zoe Xena
LV Karakter
Leila Guemo
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Leventének hívnak, 16 éves vagyok.
Account ID-d?
>3000
Hány játszott perccel rendelkezel?
>3415
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Leventének hívnak 16 éves vagyok. Városban élek szinte mellettem van a szlovák határ. Jelenleg villanyszerelőnek tanulok,a szakma nagyon érdekel mert szeretek szerelni és barkácsolni is.Célom leginkább hogy saját vállalkozást indítsak villanyszerelőként ezért tanulok nagyon és arra is fokuszálok. Szabadidőmben focizok már vagy 7-6 éve mellette 5-6 hónapja konditerembe járok hogy erősebb alkatom legyen, szoktam gépezni is szinte minden játékkal játszom ami érdekel de leginkább mtazok.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kérdések pontos megválaszolása a játékosok számára, megfelelő, szabálymutató magatartás képviselése játékosok között és adminok segítsége.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd, Mindig nyitott a játékosok kérdéseire, türelmes és kedves. Nem veszi rossz néven, ha valakinek új, vagy sok kérdése van.Világosan érhetően tudjon magyarázni hogy a játékosok könnyen megértsék. Nem idegeskedik vagy szól vissza ha valaki provokál ja vagy nagyon kezdő. Példamutató ez alatt azt értem hogy, mindig követi a szerver szabályait, nem tesz olyat ami miatt őt lehetne kritizálni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Sok helyen voltam már ideiglenes adminsegéd, szeretném kipróbálni ezt az egészet rendes adminsegédként is és kamatoztatni a jelenlegi tudásom.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>A rám bízott feladatot teljeskörűen, megfelelően ellátom és szeretnék tenni azért, hogy egy formálhatóbb, élvezhetőbb játékot biztosítsak a játékosok számára. Őszinte vagyok, nyíltan kommunikálok, csapatban jól tudok dolgozni, mindig az összhangot keresem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznap 3 óra, hétvégén pedig nyilván többet valamivel, 4-5 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>-Városháza: Itt tudja kiváltani/meg hosszabbítani minden személyes okmányait, jogosítványhoz kellő iratokat is itt tudja megszeretni, munkát felvenni is itt tudja.

-Pláza: Itt tudja megvenni a számára fontos kellékeket, legyen az étel, ruha, a munkához kellő szerszám stb. Összességében ez arra jó hogy mindent egy helyen megtudj vásárolni.

-Autóiskola: Jogosítvány megszerzése. Elsőnek egy elméleti oktatást kell megcsinálni KRESZ-et figyelembe venni leginkább. Azután lesz egy Gyakorlati vizsga amit sikeresen meg csinálsz akkor el kell menni a városházára kiváltani a jogosítványt.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Segítőkész, Humoros, Együttműködő
Negatív: Néha lusta, Túlgondolás, Öntelt​

Volt szerencsém hozzád a szerveren.. - oly alapvető dolgokat nem tudtál, amiket egy adminsegédnek tudnia kéne, ha álmából ébresztik.
Így kételkedem, hogy megfelelő lennél az adott feladatra- pozícióra.
Szerezz tapasztalatot a szerveren, több percet.

• Kedvelés
Reactions: tyze
Volt szerencsém hozzád a szerveren.. - oly alapvető dolgokat nem tudtál, amiket egy adminsegédnek tudnia kéne, ha álmából ébresztik.
Így kételkedem, hogy megfelelő lennél az adott feladatra- pozícióra.
Szerezz tapasztalatot a szerveren, több percet.
Köszönöm a visszajelzést, mindenképp igyekszem több tapasztalatot szerezni.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.