Zlatko Kirov - TEK jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

SkazzzY

Újonc
2025. 08. 27.
9
0
LS karakter
Dimitri Harrison
LV Karakter
Dimitri Harrison
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 17 éves vagyok.
2. Mesélj magadról pár mondatban: Laci a nevem, de szoktak kupaknak, vagy skazzynak becézni, 17 éves vagyok. Jelenleg rendészetis suliba járok, szabadidőmben játszok, vagy biciklizünk haverokkal, vagy adódik olyan is, hogy beülünk valahova. Fontos számomra a családom, és a barátaim. Körülbelül 4 éve MTA-zok, DawnMTA-n játszottam a legtöbbet szerintem az összes szerver közül. Egy segítőkész, őszinte, türelmes embernek tartom magamat, és nyitott vagyok az új dolgokra.
3. Miért pont téged válasszunk?: Szerintem elég RP tapasztalatot szereztem az évek során, és elég sokat is komolyodtam. Más szervereken már frakciót is vezettem, (köztük a TEK-et is) szóval tudom a dolgomat, és igyekszem a legjobbat mindig kihozni magamból.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2025. 02. 13. a pontos dátum amikor beregisztráltam, volt egy kisebb kihagyásom 2025 vége fele, de azóta rendszeresen játszok.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: 25232
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 7182
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 órát.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Igazából mindig is egy jó frakciónak tartottam a TEK-et, és ezzel így vagyok mindenhol. Utoljára egy illegális frakcióba voltam, de az annyira nem jött be, ezért szeretnék itt is rendvédelmis lenni.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Ezen a szerveren még nem voltam rendvédelmis, azonban rengeteg szerveren voltam (Hungary Life, nightlite stb), mint frakció vezető, mint tag, és sikerült elég tapasztalatot szereznem.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Szerintem a főbb feladatai azok a terrorcselekmények úgymond felderítése, esetleg megelőzése, veszélyesebb emberek elfogása, esetleg fontos személyek védelme. A jogkörei közé tartozhatnak a "speciális" rendőri intézkedések végrehajtása (ezalatt pl.: a házkutatást és az elfogást értem), lehet a megfigyelés, és az információgyűjtés is (de ez legfőképp az NNI feladata), vagy fegyverhasználat indokolt esetben, és ő nekik is együtt kell működniük minden társszervvel.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Zlatko Kirov
2. Születés helye: Los Santos
3. Születés ideje: 1990.03.11.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: Egyedülálló
6. Foglalkozása: Jelenleg szakács.
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Montgomery, 160.A
8. Telefonszáma: .
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[X] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[X] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[X] Igen.
[ ] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[X] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[X] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol, német.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[X] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Dawn City, 2026.04.13.
Aláírás

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

tek-hr.png

Elin Gan
━━━━━━━━━━━
r. őrnagy - HR Osztályvezető

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.