Zivan Zivic - Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bende32

Újonc
2025. 05. 13.
10
7
LS karakter
Kedrov Ilyich
LV Karakter
Sean Dunn
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Zivan Zivic
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan jailezés és még offlineba is jailez.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
60 perc OOC stílus jailt kaptam Lucitól.
Megjegyzés:

Hozzá teszem úgy bírált, hogy nem voltam fent. Esélyem se volt megvédeni saját magamat az ügyben. Ezt a jailt azért kaptam mert a legútóbbi bankon magukra riasztották a bankot és nemtudták elfogadni hogy ez nem az én brigádom hibája volt. Ekkor egy ilyen indok miatt kikerültünk a frakcióból. A leader letíltott discordon erre odamentem ic hozzá és ooc szembesítettem azzal, hogy jó lenne ha az ember megtartaná a gerincét. És ezt itt is ugyanúgy elküldöm neked Luci hogy a gerincünket tartsuk meg és ne úgy osszunk jailt, hogy a másik meg se tudja magát védeni!

Szia! Megkaptam a képeket Enricotól, de mikor oda értem, te mentél el a zöld heliddel. Aztán kikértem egy másik admin véleményét, aki szintén ezen az állásponton állt, hogy amit írtál OOC-ba, az ooc stilus. Nem tudom, hogy ehhez, hogy jött hozzá az FK-ból való kirúgás, mert azt a frakció többi emberei szavazták, meg és nem a bankos ügyeitek miatt, hanem azért, mert volt 1-2 dolog ami nem tetszett a többieknek. Illetve a külön DC-ről azért lettél kidobva, mert olyan undorító stilust vettél fel a többiekkel szemben, hogy az elviselhetetlen volt. Ezután te odamentél, és még mondtad a magadét Enriconak. Biráló adminnak szívesen elküldöm a logomat, normálisan lett tőle mindenhol kérdezve, illetve elvéve a kapu kulcsok stb, erre ő direkt oda megy Enricohoz, és ilyeneket írkál neki pluszba. Továbbiakban nem szeretnék semmit hozzá fűzni a vita elkerülése végett.

Itt a panasztevő képe ---> , plusz akkor csatolom a discordon leművelteket is inkább. --->

Utoljára szerkesztve:
A lényeget nem sikerült kivenni a panaszkönyvből, úgy jaileztél be, hogy esélyem se volt megvédeni magam. PK-ra kellett volna vinni. Valamint a Discordos eseményeket nem lehet hozzáfűzni mert nem a szerveren történt meg.

• Kedvelés
Reactions: Shade
Rövidítve a panaszkönyvem lényege, hogy úgy lettem szankcionálva, hogy nem védhettem meg magamat. Ha korrektség megtörtént volna akkor a sértett személy PK-ra vitte volna az ügyet. További hozzáfűzni valóm nekem sincsen, várom a bírálatot.

Sziasztok megjöttem a bírálatommal!

Elsősorban az OOC stílus szankciót jogosan kaptad, tudtommal frakció discordon ergo, szerverrel összegyeztethető platformon történt a minősíthetetlen stílusod, mert el lettél távolítva a frakcióból!

Abban igazat tudok adni hogy nem lettél meghallgatva, tehát ezt nem vitatom!

@Luci Ha adódik hasonló eset, hogy jelentenek egy játékost ahol akár egyértelmü bizonyítékot tudnak felmutatni, akkor is írányítsd a játékos a játékospanaszkönyv lehetőségéhez hogy elkerüljük a hasonló baklövéseket. Nyilván hogyha a játékospanaszkönyv alatt sem válaszol 24 órán belül, akkor osztható a szankció megfelelő bizonyítékot megtekintve. Luci új admin, tehát legyen ez intő példa az adminisztrátornak, máskor figyelj erre alaposan!

A panaszt következmények nélkül zárom, szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Diablo és Luci
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.