- 2025. 07. 03.
- 46
- 6
- LV Karakter
- Maximilian S Tiago
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: valentinnn63022. Hogyan szólíthatunk? Valentin3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 41 8035. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Valentin vagyok 18 éves. több éve játszom az RP világában. Imádok kreatív karaktereket alakítani és mély történeteket megélni. Szabadidőmben szeretek játszani és filmeket nézni, ezek inspirálnak is a szerepjáték során. Mindig arra törekszem, hogy a játékban hiteles és élvezetes élményt teremtsünk együtt.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Kedves-jószivü-tisztességes.-Türelmetlen-Önző-Hirtelen haragúÁltalános adatok
1. Teljes neve: Zina Mikhaylova2. Születési helye, ideje: Moscow 2000.12.12.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi bizonyítvány4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyobb rendfokozatban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is elkérnem az iratait,majd a nevét,ha megvan szólnék a kolléganak rádión hogy nézzen utána az mdc ben. Majd ha mindent rendben talál,akkor meg kérném hogy nyissa fel a csomagteret,majd átt nézném hogy meg e van a kötelezö EÜ doboz, ha megvan vissza adnam az iratait,majd tovább engedném.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami, fegyveres közrendvédelmi és bűnüldöző szerv, amelynek fő feladata a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, valamint a jogszabályok betartatásának biztosítása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Az a személy, akinek közvetlenül beszámolsz a munkádról.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? BTK-ban felirt összeg alapján.11. Meséljen magáról pár mondatban. Zina vagyok,jelenleg munkanélküli. azert jelentkeztem mert szeretném a várost védeni/szolgálni,tisztességes állampolgár vagyok jelenleg mindent arra forditok hogy felvételt nyerjek.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elöször is jelezném a kollégalnak,majd megpróbalnam ki manöverezni a lövéseket ugy hogy ne essen senkinek semmi baja.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Be vinném az örsre,majd kihallgatnám,ha tagadná hogy nem az övé akkor pedig újjlenyomat mintát vennék. majd összehasonlitanám a drogon lévö újjlenyomat mintával.