Zina Mikhaylova- BALENT

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Valentinvok

Újonc
2025. 07. 03.
46
6
LV Karakter
Maximilian S Tiago
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Válaszod
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Balent
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem tartom jogosnak a kitiltást. Szerintem 8 Admin jailért még nem kellene súlyos cp kitiltást adni. másnak több van mégsem kap kitiltást.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

a Többi indokot megértem,viszont azokért kaphatam volna jailt is,mivel a 11 jail ból,8 az ami annak vehetö,a többi csak bug és névváltás,szerintem azokat nem sorolnám a jailok közé. szóval 8 jail ért nem tartom fair nak hogy kitiltást kaptam súlyos ucp ért.

Szia.

Továbbra is kiállok az álláspontom mellett és nem feltétlen csak az UCP-d miatt kaptál bant. A ban a stílusod, az ooc minősítésed és az UCP képed alapján jött össze. Az ügy során többször lett neked szólva, hogy a stílusodra figyelj oda, ehhez képest te az ügy vége felé elkezdtél még bomlasztóbb stílusban kommunikálni, amit én egyáltalán nem tűrök meg.

Példa képpen:
[2025-08-01 03:16:40] [Output] : Zina Mikhaylova: (( mivel felbasz hogy egy kisgyerek itt ugatott hangban. ))
[2025-08-01 03:17:02] [Output] : Zina Mikhaylova: (( de hagyjad,nem fogok vele itt vitázni,látszik hány éves. ))

Főképp úgy, hogy úgy tértél rá erre a stílusra, hogy előtte ezt írtam neked.
[2025-08-01 03:16:12] [Output] : Keegan Walker: (( Az ügy során a stílusod elég borzasztó volt, emiatt figyelmeztetlek hogy figyelj oda erre ))

Mindenki volt fiatal, ugyanúgy te is.
A tetteid alapján egy 180 perces jail, rendkívül enyhe lett volna és nem gondolom, hogy ezek alapján kevesebbet érdemeltél volna, mint 1 hónap.

A bíráló adminnak küldöm a szükséges dolgokat.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

Szia.

Továbbra is kiállok az álláspontom mellett és nem feltétlen csak az UCP-d miatt kaptál bant. A ban a stílusod, az ooc minősítésed és az UCP képed alapján jött össze. Az ügy során többször lett neked szólva, hogy a stílusodra figyelj oda, ehhez képest te az ügy vége felé elkezdtél még bomlasztóbb stílusban kommunikálni, amit én egyáltalán nem tűrök meg.

Példa képpen:
[2025-08-01 03:16:40] [Output] : Zina Mikhaylova: (( mivel felbasz hogy egy kisgyerek itt ugatott hangban. ))
[2025-08-01 03:17:02] [Output] : Zina Mikhaylova: (( de hagyjad,nem fogok vele itt vitázni,látszik hány éves. ))

Főképp úgy, hogy úgy tértél rá erre a stílusra, hogy előtte ezt írtam neked.
[2025-08-01 03:16:12] [Output] : Keegan Walker: (( Az ügy során a stílusod elég borzasztó volt, emiatt figyelmeztetlek hogy figyelj oda erre ))

Mindenki volt fiatal, ugyanúgy te is.
A tetteid alapján egy 180 perces jail, rendkívül enyhe lett volna és nem gondolom, hogy ezek alapján kevesebbet érdemeltél volna, mint 1 hónap.

A bíráló adminnak küldöm a szükséges dolgokat.
Mindenben igazat adok neked,igy utólag,csak nagyon fel idegesitett a gyerek. Szóval elnézést!

Sziasztok megérkeztem a bírálatommal:
- A logot átolvasva arra a döntésre jutottam hogy jogosan kaptad a bannod hiszen az ucp-n nagyon sok jail van, az admin helyesen járt el hisz mielőtt adott volna jail-t megnézte hogy milyen az ucp előéleted. Te is megkaptad a global unbant szóval jól is jártál hogy a kitiltásod lejárt.

A panaszod jogtalan, az eljáró admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.