Zhou Lei - Gerox

• Thread starter Thread starter brn1
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 86
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

brn1

Újonc
2025. 07. 28.
7
0
LS karakter
Zhou Lei
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Zhou Lei
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gerox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Gerox jailt osztott ki, mert úgy gondolja, hogy RP közbe heal kártyát használtam. A heal kártya része valóban igaz, viszont azért teszek panaszt, mivel nem gondolom úgy, hogy RP szituáció közbe lett volna. SZITUÁCIÓ - Bankrablás volt, én a rendőrségen tartózkodtam, amikor osztottak egy szanitéc jelet amire reagáltam is. AZ út közbe ütköztem egy táblával ami miatt eltört a kezem. Odaértem bankhoz, mielőtt elkezdtem volna az ellátás RP szituációját elnyomtam egy heal kártyát azért, hogy meggyógyítsam a törött kezemet, mivel úgy gondoltam, hogy ez nem lenne RP-nek megfelelő, hogy egy szanitéc törött kézzel lát el egy sérültet.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Loggal tudok szolgálni ha szükséges.
Megjegyzés:

-

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Megvárjuk az admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Cole
Hali! De ha már reagálsz rádión, hogy elindulsz, onnantól már része vagy az RP-nek, mivel rádión szóltál neki. Ha odaérsz a bankhoz, miért használnál heal kártyát, ha azt mondtad, hogy a városháza mellett, egy kicsivel arrébb ütköztél neki egy táblának? Ott van a városháza mellett a kórház, simán be tudtál volna menni, és ott elláttatni magad.

Szia! Nem gondolom, hogy ettől tagja lennék egy RP szituációnak, kérdésedre a válasz pedig, az ütközés városháza után volt, közelebb voltam a bankhoz, mint a kórházhoz.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Nem igen tudok többet hozzáfűzni, mint az előttem intézkedő admin. Teljesen igaza van a korábban említettekben.
Legközelebb jobban gondold át a kártyák használatàt!

A panaszod jogtalan!

• Kedvelés
Reactions: Geroxx
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.