- 2025. 07. 04.
- 9
- 2
- LS karakter
- Zhongguo Wang
I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Zhongguo Wang
Születési hely, idő:
Peking 2000.02.20 20:00
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
nincsen
Korábbi munkahelye(i):
Gyors Fuvar
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ ] IGEN
[ x ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
azért szeretnék csatlakozni a rendörség-hez mert tetszett az a munka mindig is hogy embereket kell védeni és magában védeni a várost mindig is azt akartam hogy meg védjem azokat akiknek nincs esélye meg védeni magát ezért is gondoltam hogy szeretnék csatlakozni.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem nem volt de szerintem ha adnának egy esélyt egyet akkor be tudom mutatni mitt tudok és meg probálom nem csalódottá hozni magukat és a legjobbat ki hozni magabol.
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Sziasztok Bombák Alexander vagyok Alex-nak hivhatok engem egy jó ideje már rp-zek fiveM mta ilyesmik más szerveren is voltam rendvédelemben és voltam tek leader is máshol szoval tudok dolgokat hogy mitt hogy. Szeretek kint lenni haverokkal csavarogni el menni helyekre late night aztán haza jönni rpzni ahogy mondtam szeretek rpzni. Egy haverom nem rég jelenkezet rendörségre és azért gondoltam hogy jönnék mert szeretek csapatban játszani és remélem ez meg fog történi ha fel vesztek rendörség.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
már egy éve és a perceim 24 177
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
halottam hogy jó a közzöség és alapbol mindig is tetszett minden szerveren a rendvédelem vagy csak a legális frakciok és mivel ez volt amit láttam tgf open gondoltam egy probát meg ér mert ahogy mondtam szeretnék a haverommal járözni és több emberrel találkozni.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Én azért gondolnám hogy engemet mert aktív vagyok tudok sokat lenni még ha hosszu távu lenne egy rp is todok csapatban dolgozni a negaíve dolgaim az pedig az hogy nem vagyok annyira nagy beszéldös szoval ha el kezdek beszélni valakivel akkor le kell álitani néha néha de ritkán van már le szoktam az is egy negatíve dolog nálam hogy néha melé irok szavakat (sokszor néha keveset) és ezt tudom be is valom és nem érdekel ha ciki.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
3-4 ora de ha kevés ember van vagy csak simán akkor meg 4-6 orát is
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
itt a szeron voltam 1x frakiba ilegal volt ott voltam szerintem nem annyira emlékszem de kb 1-2 honapot és azért léptem ki hát nem léptem ha nem el vették a frakit a leadertöl és minket is ki basztak mert inaktivok voltunk de ez nem fog meg történi itt igérem meg probálok a legjobbat ki hozni magambol.
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
8280
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
24 184
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
igen a UCP-hez kapcsolatban tudom hogy rossz és ez már egy nagyon nagy red flag tudom én is egyböl át gondolnám mégegyszer de már meg változtam és már egy ideje vissza értem a szerora és nem kaptak jailt nagyon. Szeretnék egy jó közzöséget és tényleg meg tudom mutatni mire vagyok képes a non és a dm meg pg ilyesmik nélkül mert azok régen voltak tudom hogy még mindig rossz de igérem nem lesz több legalább is nem annyi amennyi a képen látszodik. Csak gondoljátok át és ténylegesen komolyan veszem ezt a egészet most vicc nélkül. ( Ucp résznél nyomj rá mert buggos ha rá nyomsz el vissz a imgur oldara ott van a jail kitiltás és nv-k) köszönöm megint is hogy el olvasák és válaszolnak.
Rendelkezel Discord programmal?
Igen nevem: mate_hun1234
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye
[/spoiler]
Utoljára szerkesztve: