Zerdi jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zerdi

Újonc
Dawn Game Helpdesk
LS
2024. 08. 07.
4
1
Nyíregyháza
LS karakter
Dante Moretti
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zerdi/Dani, 22 éves vagyok
Account ID-d?
>348
Hány játszott perccel rendelkezel?
>A jelentkezés pillanatában ~11 700 játszott percem van.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Dánielnek hívnak, az MTA szcénában nagyjából 13-4 éve vagyok aktívan jelen.
Ez idő alatt számos kisebb-nagyobb helyen fordultam meg.
A legtöbb ilyen helyen valamilyen "tisztséget" is töltöttem be, mint AS, Admin, vagy frakció leader.
Jelenleg Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében élek, a megyeszékhelytől nem messze, a párommal, és három kutyánkkal.
Foglalkozásomat tekintve az egyik, hanem a legszebb hivatást űzöm, az Országos Mentőszolgálatnál
dolgozom, mint mentőápoló. Jövőben pedig szeretnék egyetemi irányban tovább tanulni, a DE-Mentőtiszt karán, ahová már
jelentkeztem is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A játékosok informatív segítése, valamint az adminok válláról levenni ezzel a terhet.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Magabiztos, ismeri a szerver minden aspektusát, és a legnagyobb erénye a segítőkészség.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Hogy segíthessem játékos társaimat.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Leginkább a tapasztalat, a terhelhetőség, és a szerver ismerete az, ami mellettem szól.
Emellett szeretnék magamnak is bizonyítani azzal, hogy egy ilyen jól menő szerveren is
meg tudom állni a helyemet, mint csapattag.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>A heti kötelezőt biztosan teljesíteni tudom, leginkább a beosztásaimtól függ a kötelezőn felüli ráfordítható időm.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. - Városháza - a szükséges alapvető okmányok "beszerzése" végett.
2. - Valamelyik horgász spot, vagy esetleg áruszállító depo - a relatíven könnyű, kevésbé repetatív alaptőke megszerzéséhez.
3. - A szerelőtelep - hiszen a játékosok rengeteg időt töltenek itt, és sok "érdekes" esemény szemtanúja lehet ezen a helyszínen.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívak:
- Terhelhetőség
- Magabiztosság
- Precízitás
Negatívak:
- Hajlamos vagyok arra, hogy túl jóhiszemű legyek
- Ha nem találok elég kihívást, akkor érdektelenné válok
- Túlzottan nagy az igazságérzetem​

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk ! Keress fel egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.