Zena Vilet jelentkezési formanyomtatványa.

• Thread starter Thread starter NotHim
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 52

NotHim

Újonc
2025. 10. 14.
1
0
Budapest
LS karakter
Zena Vilet
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: kodeein​
2. Hogyan szólíthatunk? Kodeeinnek.​
3. Hány éves vagy? 20​
4. Játtszott perceid száma? 60​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam, SeeMTA V4-en végigjártam szinte az összes rendvédelmi frakciót, kivételt képez a nav.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet sem.
image.png
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kodeeinnek hívnak, 20 éves vagyok, mezőgazdasági technikumba végzem az utolsó évem. Az MTA platformot kb 5-6 éve használom sok helyen megfordultam.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kitartó, csapatjátékos, energikus.
Negatív:Flegmán tudok megnyílvánulni, túlgondoló típus vagyok, túl óvatos vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Zena Vilet​
2. Születési helye, ideje: Párizs, 1995.09.01​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Készenléti Rendőrség kötelékében, nagyjából Főtörzsőrmester rendfokozaton.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Szolgáltam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítás, lerádióznám a gépjármű adatait, az autóban tartózkodók számát. Napszaknak megfelőlően köszönnék rendfokozattal és jelvényszámmal. Elkérném az iratokat, ellenőrízném a rendszerben a személyt. Ha indokolt ruházatátvizsgálást tartanék, amennyiben ezt a priusza lehetővé teszi. Leellenőrzöm a csomagteret, kiosztanám a megfelelő büntetést/figyelmeztetést, visszadnám az iratokat, majd elengedném a személyt. Rádiózást követően folytatom a járőrszolgálatot.​
8. Mi maga a rendőrség? Egyrészt az általános rendőrségi feladatokat jelenti, mint a közrend és közbiztonság védelme, bűncselekmények megelőzése másrészt a fegyveres karhatalom jelképe.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, aki irányítja az adott feladatot, csoportot. A feljebb való személy, az aki felettem van a hierarchiába.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A személy hozzáállása (mennyire együttműködő, elismerő), mekkora a szabálysértés mértéke.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Zena Vilet vagy, az általános tanulmányait Franciaországban, Párizsban végeztem el. Az érettségit Marseileben tettem le, az élet ezután egy gyári munkás munkakörrel áldott meg. Ezután elvégeztem a Terrorelhárítás által kiírt kiképzést, és felszereltem SeeCityben. Itt az SPSU alosztály mesterlövésze voltam, Főtörzsőrmester rendfokozaton szereltem le, majd költöztem ide.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelzem a jelmegosztóm segítségével a nullás kódót, próbálom magam a legbiztonságosabb helyzetbe hozni, jelzem sürgősségi rádión mi nyitott tüzet, majd törekszem arra, hogy az akciót éppségben megússzam.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Levételezem az NNI-t, megkérek egy BTO-s munkatársat, hogy drog gyorsteszttel tesztelje le nekem az alkotót.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés jatszod perced van minimum 900perc kell. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]