Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kodeein2. Hogyan szólíthatunk? Kodeeinnek.3. Hány éves vagy? 204. Játtszott perceid száma? 605. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam, SeeMTA V4-en végigjártam szinte az összes rendvédelmi frakciót, kivételt képez a nav.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet sem.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kodeeinnek hívnak, 20 éves vagyok, mezőgazdasági technikumba végzem az utolsó évem. Az MTA platformot kb 5-6 éve használom sok helyen megfordultam.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Kitartó, csapatjátékos, energikus.Negatív:Flegmán tudok megnyílvánulni, túlgondoló típus vagyok, túl óvatos vagyok.
Általános adatok
1. Teljes neve: Zena Vilet2. Születési helye, ideje: Párizs, 1995.09.013. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Készenléti Rendőrség kötelékében, nagyjából Főtörzsőrmester rendfokozaton.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Szolgáltam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítás, lerádióznám a gépjármű adatait, az autóban tartózkodók számát. Napszaknak megfelőlően köszönnék rendfokozattal és jelvényszámmal. Elkérném az iratokat, ellenőrízném a rendszerben a személyt. Ha indokolt ruházatátvizsgálást tartanék, amennyiben ezt a priusza lehetővé teszi. Leellenőrzöm a csomagteret, kiosztanám a megfelelő büntetést/figyelmeztetést, visszadnám az iratokat, majd elengedném a személyt. Rádiózást követően folytatom a járőrszolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? Egyrészt az általános rendőrségi feladatokat jelenti, mint a közrend és közbiztonság védelme, bűncselekmények megelőzése másrészt a fegyveres karhatalom jelképe.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, aki irányítja az adott feladatot, csoportot. A feljebb való személy, az aki felettem van a hierarchiába.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A személy hozzáállása (mennyire együttműködő, elismerő), mekkora a szabálysértés mértéke.11. Meséljen magáról pár mondatban. Zena Vilet vagy, az általános tanulmányait Franciaországban, Párizsban végeztem el. Az érettségit Marseileben tettem le, az élet ezután egy gyári munkás munkakörrel áldott meg. Ezután elvégeztem a Terrorelhárítás által kiírt kiképzést, és felszereltem SeeCityben. Itt az SPSU alosztály mesterlövésze voltam, Főtörzsőrmester rendfokozaton szereltem le, majd költöztem ide.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelzem a jelmegosztóm segítségével a nullás kódót, próbálom magam a legbiztonságosabb helyzetbe hozni, jelzem sürgősségi rádión mi nyitott tüzet, majd törekszem arra, hogy az akciót éppségben megússzam.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Levételezem az NNI-t, megkérek egy BTO-s munkatársat, hogy drog gyorsteszttel tesztelje le nekem az alkotót.