Zayden Knox > Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

dominiik

Újonc
2025. 03. 21.
30
18
Németország
guns.lol
LS karakter
Ricardo Alvarento
LV Karakter
Carlos Gashi
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Zayden Knox
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tehát annyi volt hogy én tekesként és társammal kimentünk tierraba, az illegalis piachoz, nem intézkedtünk senkivel szemben, nem provokáltunk senkit, ott volt egy csávó, ránk hivta az admint, gondolom ő volt,majd kijött Alex, Alex azután azt mondta hogy rendvédelemnek ott nincs mit keresnie, egy publikus hely, nem értem mi a baj van vele, megkértük hogy mutassa meg hol van a szabályzatban az hogy rendvédelem nem lehet ott, nem mondott semmit, választ nem adott, pedig direkt tegnap forgattam fel a szabályzatot, semmit nem találtam.
Ezért kaptam én és a társam 80 percet, Nonrp indokkal.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nem volt szándékunk szabályt szegni, amennyiben valóban létezik olyan szabály, amely tiltja a rendvédelem jelenetét az illeglis piacon, kerém annak a pontos megjelölését, előre is köszönöm!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: CFYX
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

Sziasztok továbbra is tartom magam ahoz amit nektek mondtam. a rendvédelem csak nyomos indokból tartozkodhat az ILLEGÁLIS piacon (( valaki oda menekül, vagy nyomozás céljából mennek oda )) ebben a forgató könyvben ti körbe nézni mentetek " [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))"

képeken is jól látszik hogy ti nem egy nyomozás keretein belül vagytok az illegális piacon.

várom a bíráló admin válaszát.

Helló! Azért mentünk oda hogy szét nézzünk, igen.

2026-02-21 14:28:18] [Output] : Zayden Knox mondja: Ott egy heli
[2026-02-21 14:28:21] [Output] : Zayden Knox mondja: Piacon
[2026-02-21 14:28:37] [Output] : Ayato Tanaka mondja: Éstényleg
[2026-02-21 14:28:41] [Output] : Ayato Tanaka mondja: Meg egy skoda

[2026-02-21 14:32:27] [Output] : [TEK] [SPSU] Zászlós Ayato Tanaka: NNI vétel, itt Loki zászlós -TEK. Találtunk egy IFÁ-s személyt. Telefonszám: +38-76-010-7388. Személy ismeretlen. - Gold AK-74et árul, illetve nagy mennyiségű lőszert.
[2026-02-21 14:32:27] [Output] : *** Ayato Tanaka beleszól a közösségi rádióba.

Korábban más rendvédelmist is láttam, tehát tényleg nem értem mi a baj, továbbra is szeretném kérni a konkrét szabálypontnak a megjelölését, amely kimondja hogy rendvédelmisek nem mehetnek / nincs mit ott keressenek az illegális piacon.

Utoljára szerkesztve:
Amikor a rádiózás történt nektek nem szabadott volna ott lennetek. semmi indokotok nem volt arra hogy ti oda ki menjetek ahogy írtátok is ooc-ben [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))" nem ugy kezdtek el nyomozni hogy oda mentek és ott épp megláttok egy embert aki be rak a piacba egy fegyvert és akkor gyors le rádiozzátok. Nyomozás alapján oda mehettek. csak úgy mert ti meg akarjátok nézni magatoknak a piacot hogy " milyen a hely" úgy nem. hozzá teszem [2026-02-21 14:37:23] [Output] : Ayato Tanaka: (( Nem razziázni jöttünk, ha akartuk volna bilincsbe lehetett volna Diaz-is. )) ergo nem mehettek oda. várom a bíráló admin válaszát.

Amikor a rádiózás történt nektek nem szabadott volna ott lennetek. semmi indokotok nem volt arra hogy ti oda ki menjetek ahogy írtátok is ooc-ben [2026-02-21 14:37:31] [Output] : Ayato Tanaka: (( Kíváncsiak voltunk milyen a hely. ))" nem ugy kezdtek el nyomozni hogy oda mentek és ott épp megláttok egy embert aki be rak a piacba egy fegyvert és akkor gyors le rádiozzátok. Nyomozás alapján oda mehettek. csak úgy mert ti meg akarjátok nézni magatoknak a piacot hogy " milyen a hely" úgy nem. hozzá teszem [2026-02-21 14:37:23] [Output] : Ayato Tanaka: (( Nem razziázni jöttünk, ha akartuk volna bilincsbe lehetett volna Diaz-is. )) ergo nem mehettek oda. várom a bíráló admin válaszát.
Az előző válaszban az hangzott el hogy a rendvédelmnek nincs keresnivalója az illegálos piacon, most viszont meg azt mondod hogy nem volt nyomozásunk és nem volt konkrét indokunk a jelenlétre? Találtunk egy telefonszámot, azután egyből az NNI-nek jeleztük.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Illegál piac bekerülésével tisztán és érthetően közölve lett a rendvédelmi tagok felé, hogy kizárólag akkor mehetnek oda, amennyiben nyomozásuk megköveteli azt.
nyilvánvalóan, ha csak random arra jártok és oda mentek biztosan találni fogtok valakit akinél illegális tárgy van, hiszen erről szól a hely.
Nem gondolom, hogy dutyban csak úgy arra kellene mászkálni, ezzel ellehetetlenítve az illegális piac működését.

A panasz jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.