Zarek Kyn Panaszkönyv

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 196
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Zarek Kyn
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tehát az történt,hogy menekültünk és annyira laggolt a szerver vagy a rendvédelem de lehet mi is,hogy random kaptam damage-ket és random ütköztünk a rendőrökkel.Blackx azt mondta nem tud ez ügyben mit kezdeni.Nekem pedig azzal van itt bajom,hogy ha nem lettek volna laggok és nem ütküztünk volna random meg nem kapok random damaget akkor lehet nem visznek börtönbe,vagy akár máshogy végződik ez az egész.Én úgy gondolom,hogy lehetett volna kezdeni valamit ezzel az üggyel.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/99hasm
Megjegyzés:

Előre is köszönöm!

Sziasztok a panaszt én fogom birálni, várom az érintett admin válaszát.

Szia! a társad vezetett aki laggolt, gondolom ezzel tisztában vagy, tehát cserélhettetek volna helyet ahelyett hogy ő vezessen ugyhogy laggol, ezzel nem tudok mit kezdeni. videón végig lehet látni hogy neked teljesen jó az fps-ed csak cserélni kellett volna helyet.

Nekem is 60-80 ping között volt szóval hiába cseréltünk volna és attól,hogy az fpsem jó volt a pingem lehetett rossz.

Nem feltétlen ping függő en sokszor jatszok ugy higy 70-80-as pingem van es teljesen normalisan tudok vezetni, nem laggolok

Utoljára szerkesztve:
Hát nem tudom én annyi pingnél már semmit nem tudok normálisan csinálni.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
És addig amíg a rendőrök sem jöttek ránk nem volt ilyen probléma.

Jó az meg nem a rendőrök hibája ilyennel nem tudok mit csinalni.

Nem de nem is a miénk,és azért mondtam,hogy valamit lehetett volna velekezdi mert nekünk 2-en így semmi esélyünk sem volt.Nem tudtunk mit csinálni mert a semmiből kaptuk a damaget meg random ütköztünk 100x.

Szia megérkeztem a bírálattal:
- A videót megtekintve arra a döntésre jutottam hogy az esetleges szerverlaggot vagy sajátos laggot leszámítva a barátod vállalta a kockázatot és a következményeket azzal hogy menekült, lett volna lehetősége arra hogy megáll tisztázza a rendőrséggel az egész szituációt. Ez nem történt meg, tehát ez sajátos probléma!

A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.