H
hessz
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 18 2. Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.3. Miért pont téged válasszunk?: Nagyon gyakran és sokat vagyok fenn. Eltöltött időm alatt nem volt semmi kirívó adminjail-em. Ezidő alatt voltam már több frakció tagja is, sokrétű tapasztalatot sikerült szereznem.4. Mióta játszol a szerveren?: Szervernyitás óta.4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Akár reggeltől estig. (Duty percet tudom teljesíteni)5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel szeretnék egy aktív közösségnek a tagja lenni.6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: Mivel már nem látok benne potenciát, TEK mindig is a közelembe állt.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): TEK (Többszöri alkalommal).7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Ügyelni a város biztonságára teljes mérékben és egyben a lakosok biztonságára is.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Zane Mcneal2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.05.02.4. Nem: Férfi 5. Családi állapota: Egyedülálló6. Személyigazolvany száma: 309627IKELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos King Street 928. Telefonszáma: +38-76-875-80929. E-mail címe: [email protected]
JELENTLEGI MUNKAHELYE
MUNKAVISZONYA
1. Szervezet neve: Nemzeti Adó- és Vámhivatal2. Betöltött pozíció: Főtörzszászlós3. Munkaviszony kezdete: 2026.03.14.4. Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása:: TEK mindig is a közelemhez állt, szeretném itt is kipróbálni tudásomat. + megbeszéltek alapján5. Családi állapota: Egyedülálló6. Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez: -
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.31.
Zane Mcneal
Zane Mcneal