Yvon Perrin - Jack

• Thread starter Thread starter Bander
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 270
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bander

Újonc
2025. 03. 17.
63
82
LS karakter
Ryan Mitchell
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Yvon Perrin
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jack
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/wm3wm2
Megjegyzés:

Bent voltunk egy boltban, ki jöttem fogták rám a fegyvert, nyilván nem csináltam semmit. Vártam, elkezdett írni lerakta a fegyvert, azzal a pillanattal elővettem és lelőttem. Nem várta meg a társait, nem volt rám tartva a fegyver, és ennek ellenére PG jailt kaptam. A srác szemszögéből valóban van egy kis delay, de tudjuk jól, hogy sajnos elég gyakran vannak 1-2 másodperces késések a szerón. Nem gondolom, hogy erre PG jailt kellett volna osztani.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri és hessz
Szia a felszólitás előtt és után is rád volt tartva a fegyver, egy text RP-n alapuló szerveren játszunk ne használd ki azt, hogy ameddig ir nem tudja rád fogni a fegyvert, várom a biráló admin válaszát.

Szia,

Semmi nincs ezzel kihasználva, van anim amit tud nyomni text közben is, vagy megvárja a társait. RP szerveren játszunk, ha valakire nem fogsz fegyvert másképpen fog eljárni.

Sziasztok megérkeztem a döntésemmel.
A videón tisztán látszodik hogy ír, hisz fel kell valahogy szólítson aztán te is előkaptad a fegyvert de akkor már későn mert ugyan ugy tartotta rád. Ha ez a te szemszögedből máshogy játszódott arról az admin nem tehet, ha van ellen clipped biztos máshogy ítéli meg az ügyet, igy mivel csak egyik félnek volt, videón egyértelmű a pg szankciód jogos!
Admin nem hibázott, panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Jack.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.