Yvon Perrin - Frici

• Thread starter Thread starter Bander
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 198
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bander

Újonc
2025. 03. 17.
63
82
LS karakter
Ryan Mitchell
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Yvon Perrin
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Frici
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Feljöttünk a srácokkal rabolni, gyülekeztünk HQ-n. Ilyenkor már fegyverkezve gyülekezünk, ezt követően elindultunk, viszont láttuk, hogy a terv szerint Angel Pine kút már ki van rabolva. Ezért módosítottuk a tervet, tehát rablást nem kezdtük el, és még gyülekeztünk. Valaki még éppen szerelni is volt. Mivel láttam, hogy nem tudjuk elkezdeni a rablást, ezért elnyomtam egy kis motor szerviz kártyát. Ezt követően megindultunk az első kúthoz, és közben folytattuk az ELŐRP-t a rablásról, ezt követően meg is kezdtük a rablást, ez Ringen volt. Tehát a közelemben nem volt rendvédelmis, és senkivel nem voltam aktívan RP-ben, illetve rablás sem volt megkezdve amikor a kártyát felhasználtam. Később rablás során, bőven 6-7 kúttal később hozzám teleportált Frici, és RP közbeni kártya használata végett 90 perc szankcióban részesített.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/FD642pE4

Kártyázás:
[2025-06-24 18:44:24] [Output] : [DawnMTA - Premium]: Vásároltál 1 darab Motor kisszervíz kártya itemet. [Yvon Perrin]
[2025-06-24 18:44:25] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen elhasználtál egy javítókártyát (Motor kisszervíz kártya)

ElőRP teljes befejezte:
[2025-06-24 18:44:34] [Output] : [R1] Yvon Perrin: Szerintem ring legyen.

Rablás megkezdése:
[2025-06-24 18:45:27] [Output] : [R1] Martin Rey: Megérkeztünk, kezdjük?

Megjegyzés:

N/A

Heló.
Többször is leírtam az ügy során hogy mi a szituáció, miért is voltál már rpben. Ti elindultatok FELFEGYVERKEZVE a rablásra, ez előtt már megtörtént az előrp. Majd ti Angel Pine-ba nem tudtatok rabolni, mivel már ki volt fosztva a kút. Attól független hogy nem tudtátok elkezdeni a tervezett helyen a rablást, az RP már elindult. A bíráló adminnak küldöm az adminügyről a logot.

Szia,

Ahogyan pedig én korábban leírtam, a terv az volt, hogy Angel Pineban kezdünk. De már ahogy oda értem (többiek még közelbe se voltak), írtam rádión, hogy ez rabolva nem lesz jó kezdésnek.

Ezért folytattuk az előRP-t, és új kezdő helyet kerestünk a rablás megkezdésére.

Megbeszéltétek a HQ-tokon a teljes tervet, ki merre, hogyan megy, felfegyverkeztetek, mindenki elhagyta a HQ-t.
Igazából ez, hogy hol kezditek el változhat, valamint változtathatjátok is, függetlenül attól, hogy előrpbe megvan-e nevezve a kezdési helyszín.
A HQ-tokon amikor csináltátok az előRP-t, ti se neveztetek meg kezdő pontot, ezt később rádión tettétek meg, amikor ugye már mindenki elment:
[2025-06-24 18:43:30] [Output] : [R1] Martin Rey: Hol kezdünk?
[2025-06-24 18:43:35] [Output] : [R1] Roxanne Laurentin: APba
[2025-06-24 18:43:44] [Output] : [R1] Yvon Perrin: Kezdhetitek.

Itt lett megnevezve, hogy hol lesz akkor a kezdés, itt már konkrétan RP-ben voltatok, mindenki elhagyta a HQ-t, nagykaliberrel esetleg duplával felfegyverkezve, ekkor te észrevetted, hogy bizony az amit lekommunikáltatok már kivan rabolva, ezért változtattál a terven, menetközben. Tehát az előrp már készen volt amikor le lett fixálva, hogy AP-ba kezditek, az, hogy végül nem lehetett azt kirabolni, ezért módosítottatok, már más téma, ez már az RP része.
Ekkor nyomtad te el a fixet.
Ez az RP-ben lett elnyomva, az előrp megírását követően ti már elhagytátok a HQ-t, felfegyverkezve, ekkor nyomtad el a fixet, a rádiózás után, hogy mehet az AP.
Frici lényegében ezt írta le egész ügy alatt neked Yvon.

Ez bizony RP szituáció volt már, attól, hogy még nem sikerült script szerint elkezdeni egy rablást.

Így jogosan kaptad a büntetést, azonban ilyen kisebb volumenű dologra, amikor még nem olyannira jelentős a fix okozta előny, stb, akkor nem kötelező jailt adni, viszont ha már az admin így döntött akkor nem fogom ezt megvétózni, hisz jogosan adta.
Esetleg ha máskor keveredsz adminügybe, próbálj kicsit higgadtabban az ügyhöz állni, és ha ilyen sokszor megpróbál rávilágítani az admin arra, hogy mit kifogásol, akkor próbálj megegyezni, hogy esetleg folytathatnátok-e, hisz nem sok vizet zavart, ilyen tekintetben megértem miért nem engedte el a büntetést frici.

A panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.