Panasztevő InGame neve:
► Yvon Perrin ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Frici ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Feljöttünk a srácokkal rabolni, gyülekeztünk HQ-n. Ilyenkor már fegyverkezve gyülekezünk, ezt követően elindultunk, viszont láttuk, hogy a terv szerint Angel Pine kút már ki van rabolva. Ezért módosítottuk a tervet, tehát rablást nem kezdtük el, és még gyülekeztünk. Valaki még éppen szerelni is volt. Mivel láttam, hogy nem tudjuk elkezdeni a rablást, ezért elnyomtam egy kis motor szerviz kártyát. Ezt követően megindultunk az első kúthoz, és közben folytattuk az ELŐRP-t a rablásról, ezt követően meg is kezdtük a rablást, ez Ringen volt. Tehát a közelemben nem volt rendvédelmis, és senkivel nem voltam aktívan RP-ben, illetve rablás sem volt megkezdve amikor a kártyát felhasználtam. Később rablás során, bőven 6-7 kúttal később hozzám teleportált Frici, és RP közbeni kártya használata végett 90 perc szankcióban részesített.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/FD642pE4
Kártyázás:
[2025-06-24 18:44:24] [Output] : [DawnMTA - Premium]: Vásároltál 1 darab Motor kisszervíz kártya itemet. [Yvon Perrin]
[2025-06-24 18:44:25] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Sikeresen elhasználtál egy javítókártyát (Motor kisszervíz kártya)
ElőRP teljes befejezte:
[2025-06-24 18:44:34] [Output] : [R1] Yvon Perrin: Szerintem ring legyen.
Rablás megkezdése:
[2025-06-24 18:45:27] [Output] : [R1] Martin Rey: Megérkeztünk, kezdjük? ◄
Megjegyzés:
► N/A ◄
.png)
.png)