Yuzu jelentkezési lapja

• Thread starter Thread starter Yuzu
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 61
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Yuzu

Újonc
2025. 06. 23.
7
1
LS karakter
Alena Vetrova
LV Karakter
Elena Varela
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

1. - Neved : Viktor / Életkorod : 17/ Account ID-d : 67
- UCP előélet ( )

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Igazából úgy fordítanám hogy legyen az irl életemre is időm egyben a játékon belüli frakcióra és egyben a playerekre.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Igazából azért gondolom hogy megfelelő lennék a csapatban mert sok helyre tudok figyelni egyben gyorsan tudok megtanulni mindent és van tapasztalatom az admin életben.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2024. 08. 06. 19:24 Regisztráltam és nagyobb kihagyással játszottam a szerveren, de az egész rp világot 2020 óta játszom voltam gta 5 rp-ben is egyben mta-ban is.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
HLV3 voltam és Gábor névvel.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Üdv Viktor vagyok 17 éves Gimnáziumba járok jelenleg de a jövőben akarok menni Egyetemre, iskola mellet Focizok a Kisében és ez mellet még dolgozok Árufeltöltőként egy boltban hogy ne a családom pénzén éljek, szabadidőmben barátokkal szoktam lenni vagy itthon a gép ellőtt és kikapcsolódni vagy itthon be segíteni a házimunkában, szoktam ritkán ételt osztani az Édesapámal vagy falura utazni vele hogy ruhákat adjunk szegényeknek vagy bevásárolni nekik arra a hónapra.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Szerintem az egy Admin feladata hogy segítse a playereket egyben segítse a szerver jövőjét fejlődni azzal hogy akik nem tartják be a szabályokat azokat szankciónálja és egyben figyelje a playereket hogy szabályosan játszanak-e.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Városháza :
Ott be mutatnám neki hogy ott lehet minden engedélyt ki váltani, egyben a személyit,jogosítványt,fegyverengedélyt meg bármilyen dokumentumot.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: dami
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.