Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Tamás vagyok (Tompi), 22 éves vagyok
Account ID-d?
>10441
Hány játszott perccel rendelkezel?
>3279 percem van, a változás jogát fenttartom.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> A jail az egy jogtalan jail volt, ezt a jogos pk-val tudom bizonyítani.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Tamásnak hívnak, de jobban szeretem ha Tomikának vagy Tompinak szólítanak. 22 éves vagyok, Békés megyében lakok. Jelenleg állattartásban dolgozok, amit kifejezetten szeretek csinálni. Szabadidőmben, munka után szívesen huppanok le egy fárasztó nap után pár órára a gép elé játszani, illetve a másik tevékenység amit folytatok az a labdarúgás. Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de több, mint 12 éve állok közel az rp-hez. Szeretek emberekkel kommunikálni és társaságban lenni mert egy szerintem nyitott személyiség vagyok. Úgy gondolom, hogy szót tudok érteni mindenkivel illetve megadom a tisztelet bárkinek, mindegy, hogy fiatalabb vagy idősebb nálam. Szeretek embereknek segíteni, de néha van úgy hogy agyamra mennek, de különösebb problémát nem jelent mert nyugodt ember vagyok. Úgy érzem, hogy türelmes és megfontolt hozzáállásom előnyt jelent a nehéz helyzetekben, mert képes vagyok higgadtan mérlegelni és hatékony megoldásokat találni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az új és régebbi játékosok, kisebb kérdéseit megválaszolásával segíteni az adminok feladatait.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Türelmes, segítőkész és kommunikatív.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Megtetszett a szerver és segíteni szeretnék a meglévő és új játékosoknak akár egy kérdés megválaszolásával, majd későbbiekben szeretnék feljebb lépni a ranglétrán adminnnak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Tapasztalt játékosnak gondolom magamat, egészen jól kommunikálok és szeretnék segíteni embereken ezzel építeni a szerver közösségét.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>4/4-ben dolgozok 12 órába, ez azt jelenti, hogy amikor dolgozok akkor napi 1.5 órát, amikor pihenős vagyok akkor pedig határ a csillagos ég.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza (itt tudja kiváltani az okmányait ami számomra fontos.)
2. Tanulóiskola (Itt tudja megcsinálni a jogosítványát.)
3. Pláza (Itt tudja magának beszerezni a kellő dolgokat amire éppen szüksége van.)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Jók:Az adminkodás sehol sem csak hobbiként tekintettem, hanem inkább feladatként, tehát amit elkezdek csinálni azt teljesmértékkel felelősség teljesen csinálom.
Rendkívűl kommunikatív ember vagyok, tehát szeretek társalogni.
Eddig a gondolkodásmenetemre nem jött panaszt, tehát megfontoltan végzem a dolgomat.
Teljes mértékben nyitott személyiségnek gondolom magam.
Rosszak: Néha néha elkap a hév és forrófejűen döntök egy-két kétes szituációba.
Vannak szituációk amikor átveszem a másik félnek a stílusát. (Néha jó, néha pedig abszolút nem.)
Egy két ticketet túl gondolok ezáltal képes vagyok több időt eltölteni felette, mint azt kéne.