Xye Casto, Terzo Moretti -> Rey (Admin 1)

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 223
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

whoami

Barangoló
2025. 06. 07.
97
103
cs_747
LS karakter
Sinti E. Joseph
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Xye Casto, Terzo Moretti

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey (Admin 1)

Panasz oka, leírása, kifejtése:

Nem megfelelő ügyintézés, felesleges adminügy generálása, Offdutyban való ügyintézés, Érme két oldalának elhanyagolása.
Szeretnénk panaszt tenni Rey adminisztrátorra, a mai események miatt.

A következő történt:

Barátommal közösen sikeresen kiraboltunk kettő benzinkutat, majd elhagytuk a helyszínt. Egy rövid időre megálltunk, azonban a rendőr – aki egyedül volt – hirtelen mögénk érkezett, fegyvert fogott ránk. Nem volt RP szituáció, nem történt rendes közeledés vagy figyelmeztetés sem, és mi elhajtottunk a helyszínről.

Ezt követően az admin visszateleportált minket magához, majd megkérdezte, hogy "mégis mit csinálunk". Az akció során semmilyen szabályt nem szegtünk meg: ketten voltunk, ő pedig egyedül, nem volt túsz, nem volt RP-s megfélemlítés. Utána kiszálltunk, mert beleegyeztünk az RP folytatásba. Ránk tartotta a nagykaliberű fegyverét, amelyen még célkereszt, se lézer sinscen. Ezek után elővette a sokkolóját, Ezek után ő úgy lett lelőve, hogy le voltam fallfrontozva a kocsi mellett, ők a másik oldalánál voltak, amíg lesokkolta a társam, addig én felpattantam és lelőttem. Amikor eltette a sokkolót, én abban a pillanatban vettem elő a fegyvert, ő ezután vette elő, ezt a log is mutatja, majd még lőni sem próbált, egyből OOC-zott, és felszedte magát.

Úgy érezzük, hogy az admin nem RP-s keretek között próbált gondolkozni, visszaélt a jogosultságával, és nem volt korrekt a szituáció kezelése sem RP, sem admini oldalról.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
LOG: Kattints ide
► Videó: Kattints ide

Megjegyzés:

Vissza szeretnénk majd igényelni az elvett cuccainkat, mivel úgy érezzük, hogy nem volt korrekt.
Továbbá egy más rendvédelmis szemszögéből is jól kifejthető az, hogy ez nem korrekt dolog.

Kaseh Price: (( rakj rá pkt nyugodtan, szerintem sem korrekt teljesen. PKn belül több derül ki ))
Strapzy hozzászólhat, ő a társam.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
csáó,

Elküldtem @aDominik -nak a videót, mikor történt az eset, Ő is mondta, hogy ez nonRP volt. Alapjáraton nem is értem az elképzelésetek. PGztek egy hatalmasat, majd RP folytatásban (ahol nyilván már elvagytok kapva), te ledarálsz... Jól nézne ki, mindenhol így menne, és akkor ennyi erővel elkaphatatlanok lennétek.. Ez nem így működik.

Nem tudok mást hozzáfűzni ehhez.

Helló a panaszt én fogom bírálni.
Discordon átbeszéltük az egész ügyet, mindenki tartsa magát ahoz amit elmondtam!
Szankciót utólag senki sem fog kapni.

Szép napot.

• Kedvelés
Reactions: rey és whoami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.