NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Xye Casto
1.2 Születési helye: Los Santos Állami Kórház
1.3 Születési ideje: 1991.11.04.
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos, Jefferson Motel 13.
1.5 Személyi igazolvány száma: 485701GS
1.6 Telefonszáma: +38-76-827-8048
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem, semmilyen formában.
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Szeretek kipróbálni olyan dolgokat, amikre régen vágyom.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Adóztatás, Határvédelem és Vámügyek, Pénzügy (Csalások, csempészet, pénzmosás és egyéb ehhez kapcsolható illegális tevékenységek), Társszervekkel való együttműködés és jó kommunikációkészség. (Rendőrség, TEK, NNI, Honvédség), Ügyfélszolgálat és cégügyek (Adóigazgatóság)2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Van. Ruházat átvizsgáláskor csak a ruházatot, és minden egyes zseb kerül átkutatásra. Motozás esetén akár testjáratokba is be lehet "nyúlni", ha ez indokolt. Mi indokolja?: Feltételezett tudatmódosítószer birtoklás, illegális fegyver vagy ahhoz köthető tárgyak.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Határellenőrzésen való tevékenykedés, adóztatás, szükség esetén közúti ellenőrzés.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalás, adócsalás.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Balázsnak hívnak.1.2 Hány éves vagy?
- 21.1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Egy ideje már regisztráltam, de eddig nem toltam. Tehát ha úgy vesszük, nagyjából egy hete, viszont jól ismerem a pályát és a modot is ahhoz, hogy ez ne jelentsen nektek problémát.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 3902.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- Jelenleg 900 körül, level 4 vagyok.2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Volt egy, a képen látszik. Kép2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- Nem. Kép2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
- Nem. Kép
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Itt még egyen sem, de ha szeretnétek tudni hol voltam, akkor Discordon nagyon szívesen leírom nektek, de ez itt most hosszú lenne.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Ezen nem.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen, ez alap.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Szeretnék egy jó társasághoz tartozni, és szeretnék izgalmas dolgokat kipróbálni, amiket eddig még nem.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Természetesen igen.4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Javarészt fejből nyomtam ha hiszitek, ha nem. Sok éves tapasztalattal rendelkezem, és Szecso NAV-os videói is sokat hozzátettek ehhez.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Xye Casto
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
San Fierro, 2025.07.07.
.png)