Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Balázsnak hívnak, 21 éves vagyok.
Account ID-d?
> 393.
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 13.000 perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Képért kattints ide.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok, üdvözlök mindenkit én Balázs vagyok. Mezőgazdasági gépésztechnikus szakmával rendelkezem, a Családi gazdaságunkban dolgozom, szabadidőmben általában számítózok, vagy ismerkedem a családdal.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Adminok munkájának segítése, megkönnyebbítése.
Kisebb reportok intézése, segítségnyújtás a játékosok számára.
Kezdő, még nem annyira tapasztalt játékosoknak való segítségnyújtás.
Kisebb gondok, bug jelentések intézése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy jó Adminsegéd megbízható, türelmes és segítőkész, aki példát mutat a játékosoknak, miközben próbál a csapat hasznos tagja lenni.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretnék a játékosoknak segíteni, kisebb reportokat intézni, illetőleg mert aktív vagyok, és tudnám a dolgom.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Megbízható vagyok, és elérhető. Általában délután 4-5től vagyok egész késő estig, ezalatt az idő alatt tudnék ügyeket intézni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Naponta 3-4 órát minimum.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza: Itt tudja a személyes ügyeit intézni, mint pl: Iratok megújítása, igénylése, forgalmi engedély kiváltása, fegyvertartási engedély kiváltása, stb.
> Pláza: Itt megtalál minden olyan fontos boltot, ahol tud mindent vásárolni.
> Déli szerelőtelep: Magáért beszél, járművét itt tudja megszereltetni, akár egy kisebb RP-be is belebukkanhat.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozitív: Gyorsan tudok ügyeket intézni (van tapasztalatom), jó problémamegoldó készséggel rendelkezem, és szeretek másokon segíteni.
> Negatív: Néha felkapom a vízet, nem szeretem ha flegmáznak velem, és nem szeretem az olyan embereket, akiknek csak a szájuk nagy.
.png)