xye casto - alexaj chimaev [Shade]

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 163
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

whoami

Barangoló
2025. 06. 07.
97
103
cs_747
LS karakter
Sinti E. Joseph
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Xye Casto
Panaszra tett személy InGame neve:
Alexaj Chimaev
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, NonRP. Betettem bilincsben az autóba, mivel fegyveres volt, egyből rázártam. A videón látszik is ez. Valamilyen oknál fogva ő mégis kiszállt, és elfutott. Ez abszolút filmszínház!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videóért kattints.

Megjegyzés:
Nincsen.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, 24 órája lesz a másik félnek a válasz adásra.
@whoami ha jól értem az a srác akit a kocsiba raktál eltűnt úgy hogy te bilincsbe a kocsidba raktad, és még rá is zártad?

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: whoami és Vajdaa
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, 24 órája lesz a másik félnek a válasz adásra.
@whoami ha jól értem az a srác akit a kocsiba raktál eltűnt úgy hogy te bilincsbe a kocsidba raktad, és még rá is zártad?
Igen, pontosan ez történt, csak a klippen nem látszik sajnos. Állítólagosan a faszi valahogy elkerült a kórházhoz, és onnan rádiózott be FK rádióra, hogy menjen érte valaki. Amint ki lett hívva az admin, és megjelent, a csávó azonnal eltűnt a szerverről, érdekes módon.

Hali,nekem van végig klipp csak most nem vagyok otthon

Sziasztok lehet nem nekem kéne válaszolni ez csak egy megjegyzés de.. ez szerintem nem pg mert nem volt rá fegyver tartva. És az is lehet hogy fk társ segitet neki el mennekülni

Holnap reggel tudok menni gép elé,egyébként úgy történt hogy banknál voltam mentem déli felé és megnyomtam az autónak felkapcsoltak a villogót és radoiztam déli zsaru rajta határ félig,helivel jottek hozzám és kilőtt valaki,elszakadtak volna kapuhoz de kiléptem mert mentem mást játszani a halál miatt,nem tudom miért kell azt állítani hogy kórház elé kerültem és ott radioztam!

Holnap reggel tudok menni gép elé,egyébként úgy történt hogy banknál voltam mentem déli felé és megnyomtam az autónak felkapcsoltak a villogót és radoiztam déli zsaru rajta határ félig,helivel jottek hozzám és kilőtt valaki,elszakadtak volna kapuhoz de kiléptem mert mentem mást játszani a halál miatt,nem tudom miért kell azt állítani hogy kórház elé kerültem és ott radioztam!
Rendben akkor holnapi nap folyamán várom a videót.
Sziasztok lehet nem nekem kéne válaszolni ez csak egy megjegyzés de.. ez szerintem nem pg mert nem volt rá fegyver tartva. És az is lehet hogy fk társ segitet neki el mennekülni

Szia egy zárt ajtón nem igen tudnál kijönni, ha FK társa van ott ha nem.

Töltsd fel Imgurra vagy pedig Streamable-re, mivel itt hozzá férést kell kérnem, és annak a linkjét küld el.
Meccsen vagyok sajnos,haza érek és megpróbálom de nem engedte némelyiken max YouTubera.

• Kedvelés
Reactions: Shade
Rá volt zárva az autó, drága barátom!

A videóhoz annyit fűznék hozzá, hogy a spanod szépen kilőtt onnan, majd elkezdett mentegetőzni. Ezesetben a spanjára szeretnék panaszt tenni DM, PG miatt.

Utoljára szerkesztve:
A videóhoz annyit fűznék hozzá, hogy a spanod szépen kilőtt onnan, majd elkezdett mentegetőzni. Ezesetben a spanjára szeretnék panaszt tenni DM, PG miatt.
Sziasztok megjöttem a bírálattal.

Igen ezzel sajnos erre én is ezt mondtam elsőnek amikor meg láttam a videót.

- Akarva vagy akaratlanul a szabálysértés meg történt.

-Yannis Dimou megölte a társát a kocsiba, szóval ezért 90 perc adminjailt fog kapni.

[OfflineJail]: Admin 2 Shade bebörtönözte Yannis Dimou játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: DM [PK]

Viszont a panaszra tett félre nem jogos a panasz.
Zárom szép napot.

• Kedvelés
Reactions: whoami és KISD
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.