Ximena Rios <-> Belov

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norbi2002

Újonc
2025. 03. 20.
24
8
LS karakter
Alex Cortland
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ximena Rios
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Belov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Úgy gondolom hogy jogtalan volt a bannom. - A részletes leírás: Épp vissza fele mentem Áruszállitó depó-hoz, felszólitott az Edem Morisz, hogy álljak félre, félre álltam és azt követően el keztem vele más nyelven komunikálni. - Ezt követően ő kiszállitott az autóból amit elmutogatott, kiszálltam, megbilincselt és bevitt a kapitányságra a kihallgatóba, utána történt egy olyan, hogy tovább próbált velem komunikálni, persze ezt én figyelmen kivül hagytam mivel úgy tettem azaz tett a karakterem mint ha nem értené.- Kiment a kihallgatóból, közben hátra döltem a székben és megjelent a fejem fölött az AFK. - Mivel nem mozgatam az egeret így már 17 percet írt AFK-nak. - Átkutatta a ruházatomat, megtalálta a jogosítványomat és elvette amit át is adtam, kiállitotta a csekket és utána vissza adta az iratot. - Elengedett, azt mondta, hogy fussak vissza..
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/AacR https://armin.kim/seepaste/2cmO
Megjegyzés:

-

• Haha
Reactions: balimexx
Cső! Én bírálom a PK-t. Várom Belov válaszát.

Szép napot!
Első sorban te úgy gondoltad hogy egy magyar szerveren, csak spanyolul fogsz beszélni. Majd a rendőr bevitt téged és próbált veled szót érteni, de nem sikerült neki,mert nem tudott spanyolul. Itt jelezve volt hogy legalább 2 óra elment ezzel. Ezután átment az egész OOC-ba és tanácsoltad neki hogy RP-ze le hogy a telefont használja "google forditó" képpen. Ő viszont nem köteles mert a ForceRP-t is tiltja a szerver. Majd kaptam egy képet ahol a rendőr beszél hozzád IC,te pedig 17 perce AFK-ba vagy. Majd jeleztem ezt neked hogy RP tagadásnak felel meg majd válaszoltál nekem egy ilyet: [2025-11-27 11:53:25] [Output] : Ximena Rios: (( Csupán nem szóltam vissza. )) Miközben AFK volt feletted. Igy ez RP tagadásnak minösül.
A bizonyitékokat csatolom a biráló adminnak, további szép napot!

Hello, csak azért szólok hozzá mert én hívtam az admint!

Igazoltattni akartam mivel STOP táblát figyelmen kivűl hagyta, majd elkezdett hozzám beszélni Spanyol, de azért mert IC / OOC nem vagyok jó viszonyba egymással, mert már sok panaszt raktam rá, és fix, hogy időmet akarta húzni. Oda jött egy csávó, adtam egy lehetőséget, hát ha tud ő spanyolul, de ő se tudott. Át hozta az egészet OOC, hogy miért nem tudok vele RP-zni rendesen, lehet telefonos google fordító, mondtam neki, hogy nem RP-zek olyat amit nem lehet megtenni, ha nincs a telefonon Google Fordító nem fogok fordítani.Do vagy / me be írta, hogy tud angol de nem akar beszélni angolul.
Mivel nem tudta igazolni magát ezért bevittem az őrsre, és próbáltam faggatni, majd többszőr esélyt adtam neki, hogy angolul beszéljen de nem tette meg, ezért több mint 1 órát vártam arra, hogy hát ha fellép valami kolléga aki tud Spanyol. Valóban kimentem a kihallgatóból, de csak át mentem a kihallgató másik részére, hogy figyeljem. Majd vissza mentem és 17 perce afkol közbe IC kérdeztem tőle valamit és nem válaszolt. Szerintem nem reális az hogy szerveren más nyelven lehessen beszélni, mert akkor mai napon elkezdek KINAI nyelven beszélni és akkor hogy értik meg az emberek? Egy ilyen 10-20 perces szórakozás jó lett volna, de több mint 1 óra, már unalmas volt.

Cső újra!

A srácok mindent kifejtettek. Egyet tudok érteni velük, kivéve a súlyos UCP-vel... Jó nagy szinted van, ahhoz pedig társul 11 adminjail, amibe szétszórva van "Bug" "FK Jump" és társai, én ezt nem tartom súlyos UCP-nek, ugyanakkor az RP tagadásos szankciót jogosan kaptad, teljesen nonszensz, hogy órákig tart egy alapból pár perces szituáció, mert te vagy OOCzol, vagy épp mindent csinált, csak azt nem amit kéne, majd le is afkolsz közel 20 percre.

A panaszod alapvetően jogtalan, viszont a kitiltásodat csökkentem 1 hónapra.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.