Xaviero Chiellini Tagfelvétel lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balázs1337

Újonc
2025. 05. 12.
2
0
LS karakter
idk nem emlékszem
LV Karakter
Ameen Onfroy

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Xaviero Chiellini
1.2 Születési helye: Olaszország
1.3 Születési ideje: 1999.11.03
1.4 Bejelentett lakcíme: 842 Baytree Canyon Road, Vinewood Hills, Los Santos
1.5 Személyi igazolvány száma: 178540RK
1.6 Telefonszáma: +38-76-591-8464
1.7 Ön büntetett előéletű? Tudásom szerint nem!
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Mert gyerekkoromban mindig is felnéztem erre a szakmára és láttam hogy van lehetőség csatlakozni és gondoltam miért ne!​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Szerintem a csempészek lekapcsolása Határellenőrzés és a helytelenül műkődő cégek felbontása és az adócsalás megszüntetése​
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- A Ruházat átvizsgálás során csak a ruhát nézzük át Cipő Ing nadrág, de motozás során már nem csak ruházat átvizsgálás hanem testi átvizsgálás is lehet a jogszabályoknak megfelelően.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Egy pénzügyőr feladataiba tartozik, hogy az érvénytelenül/szabálytalanul működő cégeket/vállalkozásokat felszámolja, az adócsalások megszüntetése. Csempészek lekapcsolása és a határok ellenőrzése.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Adócsalás. ÁFA elhanyagolás.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Balázs.
1.2 Hány éves vagy?
- 15
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Hát kb December óta
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 5381
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 6400
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- ott van az indok
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- FK jump navban voltam kb Januárban de sajna nem volt időm mert a szüleim váltak és Stb
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Navban voltam de családi okok miatt nem volt rá időm.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Csak Nav
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen!
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- vágyom valami RP-re és szeretném ki probálni magam
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen.
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nem volt semmi segítség.

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Xaviero Chiellini

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: adominik0806 vagy medvegamer_911 -t))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.