Woheem_Yajell -> Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bazs999

Újonc
2026. 04. 13.
1
2
LS karakter
Woheem_Yajell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Woheem_Yajell
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
A kiszabott szankció nem felel meg a szabályzatban foglalt feltételeknek
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminnak küldöm a logot az adminügyről és a vádakról.
Megjegyzés:

Bementem LS korházhoz az útközepén futkosott egy TEK-es véletlen majdnem elütöttem, visszafordultam mert rossz irányba mentem, visszafele úton, picit ráhúztam a kormányt, ráijeszteni mert a szerveren 99% a Playereknek az úton futkározik, többször is lettem már TK emiatt, akkor nemvolt semmilyen szankció mert ugye az nem NonRP, hogy kifutnak a kocsi elé és elrepülök 1 km-t fejen állva. A bizonyitékot nem volt hajlandó a vádoló játékos elküldeni, nekem meg nincs róla videóm, mert nem fűztem hozzá semmit, nem volt szándékom kárt okozni a másik játékostársamnak.

• Fájdalmas
  • Kedvelés
Reactions: Miruus1 és 808
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! #Hoobu
támogatom az ügyet érvénytelen a jail.

• Haha
Reactions: skezy és Miruus1
leírtam mindent az adminügyön én is, illetve Zara is, nem szeretted volna megérteni, hogy mi ezzel a probléma. Sehol sem reális amit csináltál, a Te részedről szembesávba mentél, ahol a Zara állt, és szándékosan ráhúztad a kormányt.

Azzal példálóztál, hogy te a valóéletben is ráhúzod a TEK-esre a kormányt, ijesztés céljából.. - Ez teljesen abszurd mind a valóságban, mind a szerveren. Az ég világon semmi okod nem volt erre, csak próbáltál kicseszni a játékostársaddal, hogy éledés után még menjen vissza a CPhez gyógyítani magát. Ne már....

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok, hamarosan átolvasom, addig legyetek kedvesek továbbítani a bizonyítékokat, ügyhöz tartozó logokat.

• Kedvelés
Reactions: rey és Hoobu
[2026-04-13 19:33:54] [Output] : Woheem Yajell: (( Rossz irányba jöttem, irl is ráhúzogatom a kormányt emberekre, akkor sem tpz vissza admin, hogy ))
Elég szomorú...

Megnéztem a kapott bizonyítékokat amiket Rey küldött - sajnálatos módon a panasztevő fél 24 óra után sem volt hajlandó egyik platformon sem megkeresni, hogy továbbítsa a bizonyítékait, így a rendelkezésre álló anyagokkal tudtam dolgozni - teljes mértékben egyet tudok érteni azzal, amit Rey itt fórumon és ott az adminügy alatt is leírt.

Nálam sem fér bele az amit ott csináltál.

@rey kérlek azért néha a kijelentéseidet fogalmazd meg jobban, nem kell ennyire nyersnek lenniük.

Ettől független jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: Kevin és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.