Wladimir Igor-Yaretzi Cuauhtemoc/Miroslav Jozef Pavol [Sasa]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

HBalázs

Újonc
2025. 07. 21.
54
0
LS karakter
James Ceeper
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Wladimir Igor
Panaszra tett személy InGame neve:
Yaretzi Cuauhtemoc/Miroslav Jozef Pavol
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Történt ic egy kis összeszólalkozás majd miután lelőtték nonrpsen kicsomizták a heli csomagtartót és kivették a pps itemet is a prémium növénytápszert majd ooc stílus is volt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/5X39Py4H
Megjegyzés:
Válaszodat előre is köszönöm.

Szevasz. Ezen neked mi volt az ooc stilus? "Gyengusz volt" illetve kérdésem feléd,miért volt nálad nagykali? Második kérdés miért lövöldöztél nagykalival a társamra Alhambra tetejéről? Semmilyen indokod nem volt hogy rálőj,attól h SMS-be beefeltetek nem elég indok az hogy lőj rá.

• Imádom
Reactions: balimexx
Szép napot! Én lennék az a bizonyos Miroslav Jozef Pavol, megkérdeztük az admint illetve megnéztük a prémiumshoppot. És észre vettük hogy pp-s. Ezért leszálltunk mellég és vissza raktuk a csomagtartódba! ( https://pastebin.com/Kzuq4A3B )Várom a bíráló admin válaszát.​

• Imádom
Reactions: Legios
Szia, a panaszkönyvet én fogom birálni.

Első felvetni valóm az lenne hogy te egy szimpla üzenetváltás után miért kezdesz el rájuk csipával lőni a helyszinen ahova odahivod őket. SMS, illetve videó felmutatása után döntésem alapján ezért te egy 120 perces NonRP jailt fogsz kapni.

Második része hogy az item-ről nem tudták hogy PP-s, admin megkérdezése után pedig azonnal visszaszolgáltatták a dolgokat. (Teszem hozzá hogy az ő jóindulatok miatt szerepel a panaszönyvben a PP-s item logja, illetőleg a panaszkönyv előtt már önmaguktók tették vissza). Ezek alapján erre jelen esetben nem osztok szankciót.

Harmadik része a dolognak hogy a NonRP-s csomagtartózás kétségtelenül megtörtént, ezért is 120 perces NonRP-s csomagtartózás szankciót osztok Miroslav Jozef Pavol részére.

Negyedik része az OOC stilus. Egy ilyen megmozdulás után amit te leműveltél, ne várd hogy másképpen álljanak hozzá az illetők. Kontextustól fűggően sem adnék rá szankciót. Yaretzi Cuauhtemoc játékost szóbeli figyelmeztetésben részesitem, máskor azért hanyagoljuk az ilyen megnyilvánulásokat.

Szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.