Williem Jack N.A.V Jelentkezés Lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Patrikk

Újonc
2025. 10. 27.
5
0
LS karakter
8427
2.) A fórumon kötelező feltüntetni az IG nevedet. Legalább egy szerveren lévő karaktered nevét kell feltüntenti a profilodon.

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL

JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok

A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.

Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK

1.1 Jelentkező teljes neve: Válasz Williem Jack

1.2 Születési helye: Válasz Los Santos

1.3 Születési ideje: Válasz 1999.05.31

1.4 Bejelentett lakcíme: Válasz Nincsen

1.5 Személyi igazolvány száma: Válasz 760727UA

1.6 Telefonszáma: Válasz +38-76-447-7198

1.7 Ön büntetett előéletű? Válasz Nem

2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK

2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?

- Válasz Azért szeretnek jelentkezni mivel meg fogot a feladatuk illetve a hatáskörei és eddig eléggé kedves emberekkel találkoztam NAV - ba!​

2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?

- Válasz Üzleti pénzügyek felülvizsgálata , Adók és vámok beszedése​

2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!

- Válasz Van van. Mivel az atvizsgalason csak a ruhat nezik meg de a motozason az egész embert nézik át.

2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?

- Válasz Az ellenörzés, közuti ellenorzesek vegrehajtasa meg sok más.

2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!

- Válasz Ez a büntény egyenlő a közpénz lopással de szerintem jogilag költségvetési csalás ennek a szempontjabol börtönre is itélik.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok

A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.

Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.

1.1 Hogy hívnak?

- Válasz Patrik

1.2 Hány éves vagy?

- Válasz 17

1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?

- Válasz 1-2 honapja KB

2. UCP ADATOK

2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!

- Válasz 8427

2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?

- Válasz 2822perc 47ora 7lvl

2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.

- Válasz Nem volt név váltásom https://i.postimg.cc/J4Pyh1FY/VAALT.png

2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.

- Válasz Igen voltam egy megfontolatlan uzenet miatt (GECI) https://i.postimg.cc/g09GzQGJ/JAIL.png

2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.

- Válasz Nem nem voltam még kitiltva https://i.postimg.cc/zX6r76bp/bann.png

3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK

3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?

- Válasz Frakcióba nem voltam még most szeretenek menni elsőnek

3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?

- VálaszMTA ba meg nem de amugy mar igen voltam

3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?

- Válasz Igen menni fog!

3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?

- Válasz Igazábol érdekel sajnos nem ezen a szakon tanulok de tervezek ezen az úton tovább menni

4. EGYÉB ADATOK

4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?

- Válasz Iegn rendelkezem discord - al es microfonal is

4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!

- Válasz Találkoztam egy navossal meg kertedzem van e felvétel azt mondta itt irjam ge es kedvet kaptam tehát meg irtam!

lll. Hitelesítés

A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA

Válasz Williem Jack

KELTEZÉS HELYE, IDEJE

Los Santos, 2025.10.29.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: itzbeniixyy vagy erik.3244-et))​

Üdvözlettel
𝙽𝚊𝚘𝚖𝚒 𝚂𝚊𝚙𝚙𝚑𝚒𝚛𝚎, 𝙰𝚕𝚝𝚊́𝚋𝚘𝚛𝚗𝚊𝚐𝚢
NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.