William Bradford -Maya Kronberg [Jack]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nagy Bence

Újonc
2025. 05. 10.
17
9
LS karakter
William Bardford
LV Karakter
William Bardford
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

William Bradford
Panaszra tett személy InGame neve:
Maya Kronberg
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy hosszú üldözés végén mikor már a kereke ki lett lyukasztva a játékos kilépett. Mi vártunk 15 percet és nem lépett vissza.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Még rajtam kívül 3 rendőr tudja bizonyítani.

• Kedvelés
Reactions: aLiam és Lehel
Üdvözlök Mindenkit! A videót én készítettem, mivel William írta meg a PK-t elküldtem neki. Nos ahogy a videón látszik, pont akkor értem oda amikor körül vettük többen is, aztán fogta magát és KILÉPETT, nem fagyott ki az biztos.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Nagy Bence
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom a panaszra tett játékos válaszát 24 órán belül.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Mondjuk nem akarok bele szólni de te is követél el hibát mert OCC Stílus rád is vonatkozik "Mekkora gyökér" :)

Attachments

• 9ddRU6Z.png
    9ddRU6Z.png
    422.1 KB · Látta: 127
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa és Eriq
Szevasztok! Maya_Kronberg tegnap este àltalam lett kitiltva a szerverről 1 hónapra RP alóli kilépésért… Egy màsik brigàd is panaszkodott rà. Gondoltam jelzem mielőtt Jack elbíràlja ezt a panaszt.

• Kedvelés
Reactions: Krissz91
Szevasztok! Maya_Kronberg tegnap este àltalam lett kitiltva a szerverről 1 hónapra RP alóli kilépésért… Egy màsik brigàd is panaszkodott rà. Gondoltam jelzem mielőtt Jack elbíràlja ezt a panaszt.
Szia! Akkor köszi.

Rendben köszönöm, hogy jelezted így ez esetben zárom.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.